Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče - Maskovaný B6


neznamy#1756

Smazaný účet

96
30.7.2021 09:59, naposledy upraveno 30.7.2021 11:30 uživatelem neznamy#1756

Podávám na hráče stížnost z důvodu porušení pravidel následujících:


1. Hráč je povinen hrát RP stále a to v souladu s pravidly serveru. To znamená, že po celou dobu hry se pohybuje v IC světě. OOC situaci může vytvořit pouze člen AT.


11. Hráč nesmí informace z OOC využít v IC světě (tzv. Metagaming). PM jsou také OOC chatem a je zakázáno si jejich prostřednictvím zjišťovat IC kontakty, např. telefonní čísla. Stream, screenshot atd. je OOC materiál, pozice, frekvence vysílaček apod. není povoleno využít ICly. Zakázáno je taktéž nabádat k Metagamingu (tzv. Metabaiting). (Viz. "Jeď dál")


12. Hráč nesmí postavě udělit nadlidské schopnosti a využít je ve svůj prospěch (Powergaming). Bunny hop a chicken running je také zakázán. (Prostě borec nabourá do značky a jede dál s polozničeným kouřícím autem)


21. Výhradním jazykem pro OOC chat je čeština nebo slovenština. V OOC chatu je zakázáno využívat vulgarismy a nadávat ostatním hráčům. Spamovat v jakémkoliv (IC i OOC) chatu je zakázáno.

A za odmítání RP.


Video.

Bohužel jsem ale celou bouračku nezachytil, bylo to nečekané. Ačkoliv tam lze vidět odmítání RP a porušení dalších pravidel výše.


 

Zeintar

Hráč

49
30.7.2021 10:05

Takovéto věci, jako cop provoking, nonrp injuries, ooc nadávky, trolling apod se děje na serveru od 8 do 13:00 v jednom kuse. Není totiž na serveru žádný administrátor, který by to mohl řešit. A když už přijde, tak přijde jeden, který se hodí offduty a neřeší. (ale nebudeme jmenovat), potřebujeme stále víc členů at.

Proč takováhle věc není nabídnuta lidem, jako třeba @Soudruh @Holub nebo třeba @neznamy#1756  ? 

30.7.2021 10:07
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
30.7.2021 12:38

@Zeintar Tak ono to není úplně o tom, že si Rataj nakráčí a bude všem nabízet práva. Pokud chceš vstoupit do AT, tak to většinou (ne-li vždy) děláš standardním postupem. To ty si musíš podat sám přihlášku, následně musíš být přijat, projít si dobou neurčitou v helper teamu, kde si TM a CM prověří tvé znalosti a schopnosti. No a následuje TGM, potažmo GM. Kdyby se nabízela práva kdekomu, asi by to nedopadlo dobře, byť věřím, že by se o to osoby výše zmíněné zvládly postarat. Že to chce více adminů? Ano. Ale ve finále to dopadne stejně. Po nějaké době si člen AT začne vážit toho, že má po dlouhé době nějaké IC a efektivita klesne. Kdyby jako roboti řešili furt jen reporty, tak máme ze Skima továrnu na reporty. Unpopular opinion, ale bohužel tohle je realita. 

acaBeNendohzoR

Hráč

69
30.7.2021 13:39

vyřešeno

 


Powered by LeoSight IFS
LT~54

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo