Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o skraceni banu


AlPacino

Hráč

8
30.7.2021 18:25, naposledy upraveno 30.7.2021 18:34 uživatelem AlPacino

Zdravim dostal som dneska ban za Non RP act,odpojeni z rp a dovod kvoli čomu pišem ke “pokus o vyhnuti IC trestu”, dobre to non rp act ešte beriem, ale ten pokus o vyhnutie o ic trestu som myslím že nemal dostať. Včera ma Chris Arreola zabil sprejom vlastne mi dal DM uplne bezdovodne, potom ešte adminovi (Puding) klamal, že som mu to kázal ja ma zabiť. No pravda je taká, že som mu nič nekázal on mi dal pk uplne bezdovodne, ano volali sme spolu, ja som mu hovoril nech ma nezabije lebo mám málo hp a mam u seba zbraňe, tudiž nechcem o ne prisť. No potom došiel zas a samozrejme ma zabil. Naštval som sa a odpojil sa zo serveru, on to potom riešil s pudingom a klamal že som mu to kázal ja. Neviem ako mám dať dôkaz, no natáčal som to ale nemam v OBS nastavený mikrofon čiže to nenahrava hlas. Ak som dostal ban na 4 dni kvôli tomuto, tak prosím aspoň o skratenie, neviem čo on ešte hovoril adminovi o mne lebo som to potom už nevidel. Keď ban je z ineho dôvodu tak sa ospravedlňujem za toto téma, tak prosim aspoň vyjadrenie. Díky.

30.7.2021 19:09, naposledy upraveno 30.7.2021 19:09 uživatelem Puding

Ahojky!

Celou dobu na vás před baráčkem hučela policie a nějakej váš kamarád. Věděli jste tedy, že se na vás chystá policie a že bude asi celkem hašte.
Pokud jsi mu říkal, že tě nemá zabít a že máš málo HP, že to chceš doerpit..proč jsi to odpojil když jsi dostal PK? Proč jsi nenapsal report a jednoduše nepočkal na revive abychom to mohli dojet?
Jednoduše to na mě působí tak, že sis moc dobře uvědomoval že tvoje postava půjde do jailu a chtěl jsi se tomu vyhnout, tak ti dal PK aby ses mohl spawnout u nemocnice a dostal "šanci" před tím nějak utéct.  Pokud tě totiž měla vzít policie, přišel bys o zbraně stejně.

Nejen, že jste tak RP zdržovali lidem co tam byli, ale taky jste tím úplně zbytečně přidělali práci mě. Především tvůj kamarád za kterého jsem to poté ještě dohrála, aby ta akce co předvedlo PSA nebyla úplně k ničemu.

Na druhou stranu cením snahu. Ban ti bude zkrácen na 70h.

AlPacino

Hráč

8
30.7.2021 19:18

Ano ja to chápem že to vyzeralo podozrivo, no odpojil som to lebo som dostal na neho nervy a potom sa mi ešte smial že budem mať z toho prúser iba ja, v tej chvíli ma ani nenapadlo dať report lebo som videl že v tom momente si došla k chrisovi a začali ste to riešit a videl som iba ako klamal do ooc chatu o mne, dobre uznávam to a ďakujem aspoň za vyjadrenie cením si toho, proste som mal na neho nervy a vykašlal som sa na to že s ním hrať už nebudem. Ospravedlňujem sa za zbytočné problémy ktoré bolo treba riešiť :), pekný zvyšok dňa.


Powered by LeoSight IFS
LT~33