Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Životopis - Aleksander Bukowski


LOPATA

Hráč

16
1.8.2021 15:11, naposledy upraveno 1.8.2021 15:18 uživatelem LOPATA

Životopis 
Jméno: Aleksander
Příjmení: Bukowski
Datum narození: 13.11.1985                                                                                                                                        Národnost: Polská                                                                                                                                                      Tituly před jménem: Bc.

Život stručně: Narodil jsem se v Polském městě Krakov kde jsem i vyrůstal. Už od mala jsem měl tendenci pomáhat lidem jak s prací tak se zdravím.  Vychodil jsem zde úspěšně základní a střední zdravotnickou školu. Po škole jsem v Krakovské nemocnici dělal výpomocnou sestru. Jenže jsem chtěl výš.. Přihlásil jsem se na vysokou školu urgentní medicíny v Krakově. Úspěšně jsem dostudoval s bakalářským vzděláním,  5 let jsem tam pracoval u ZZS jako výjezdový záchranář a ve svých 35 letech jsem společně se svojí manželkou Juliannou a dvěma syny odstěhoval do San Andreas, kde by jsme chtěli začít nový a lepší život.

Vzdělání: Bakalářské vzdělání na VŠ urgentní medicíny
kariéra:                                                                                                                                                                         Výpomocná sestra v Krakovské nemocnici - Polsko

- Oblastní nemocnice - Krakov, Polsko
- DBS Řidič Kamionu - Las Venturas, San Andreas

Řidičské oprávnění: A, B, C, 

Trestní rejstřík: Čistý


Powered by LeoSight IFS
LT~14