Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zdravý rozum aneb projíždění kolem dopravní nehody - uzavřené cesty.


neznamy#1756

Smazaný účet

96
5.8.2021 13:42, naposledy upraveno 5.8.2021 13:50 uživatelem neznamy#1756

Vážení přátelé, rád bych pootevřel diskuzi, abyste se všichni zamysleli nad tím, než něco uděláte...

Tadyhle vidíte příklad dopravní nehody.



Proč toto téma zakládám?

V první řadě, na základě zdravého rozumu nebo pravidla 0, byste neměli objíždět kolem nebo přejíždět přes dopravní nehody, na kterých je silnice na obou pruzích uzavřená!
Jakmile uvidíte dopravní nehodu, automaticky se otočte a vyberte si jinou alternativní trasu, nebo čekejte s varovkama, dokud se ta dopravní nehoda nevyřeší... Jinak vás člen AT potrestá!


Pak zbytečně padají bany následující:


 

Soudruh

Hráč

16
5.8.2021 13:43

Dobře jim tak.

5.8.2021 15:06
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Michael

Hráč

19
5.8.2021 15:47

Zdravím milý přátelé,
Já jsem zastánce názoru, že IC věci by se měly řešit skrze IC. Já osobně si vždy RZty vozidel zapisoval, abych následně mohl pro řidiče dotyčných vozidel vyvodit následky, které mnohdy byly horší, než ty vaše tresty v podobě banu. V tomto ohledu jste zvýhodněni, neboť vy jim můžete přičíst k trestu tolik věci a oni ve výsledku budou na vás nasráni, což bude vést ve většině případu k polepšení. Mistr @Kubby vám o tom může povědět více, neboť na něj byla metoda taktéž aplikována a pár dní se se mnou odmítal jakkoliv bavit.
S přáním hezkého dne
nekompromisní Michael

Patryk

Hráč

24
5.8.2021 16:06

@Michael i ty seš liga kámo big boss pořád chladná hlava súhlasím s ním v tomto

prajem ti všetko šťastie sveta (a už prestaň viesť útoky na portál)

Jacko88

Hráč

41
5.8.2021 17:41

@Michael Já bych řekl, že toto je doslova Zdravej rozum, protože IRL prostě nejdeš a takto to neobjedeš, lidi vědí jak se mají chovat, atd... Jsem HZS, takže vím o čem mluvím, vím že toto hráči dělají snad na každé DN, nechci říkat všichni, nebo většina, ale spousta to dělá, až na výjimky, třeba právě členové IZS, protože ví jaké to je. Prostě zrovna s tímto já souhlasím, je dobré aby se z toho poučili.

5.8.2021 18:59

Pravidlá sa porušovali a porušovať sa budú, ale treba s tým niečo robiť len je problém že IC toho moc nespravíš keďže zachraňuješ životy a pochybujem že kdokoľvek z ních by reálne prešiel cez miesto dopravnej nehody cez stovku na starej Felde.. 

Čo sa týka pravidla zdravého rozumu tak ten sa porušuje na serveri skoro furt, nejdem tu hovoriť o "Mufyjánoch" ale celkovo aj o hráčoch čo nerobia ilegal. Taktiež je porušenie rozumu keď vidíš mafiána jak prepadáva tak si ho človek ide uloviť na večeru, hlúposť. Pokiaľ si vážiš života tak to proste nespravíš na čož je ďalší príklad zdravého rozumu. Ano, je to prísny zákrok BANovať ľudí za "hovadinu" že prešiel motorkou cez DN, ale ak sa to ľudia nenaučia po dobrom, tak musia bohužial po zlom.

Dave323

Hráč

32
5.8.2021 19:03

Jsem zastánce strany Killera, Jacka, Lexiho apod. Jsem HZS už nějakou tu dobu a můžu klidně přiložit pár případů. Věřte mi, že pokud budete dělat RP při klidně své 30. DN celkově, začnete si toho všímat, že toto je opravdu moc. Nikde jsem irl neviděl projet někoho i kdyby s motorkou např po chodníku, když jsou oba pruhy closed. Zapnete varovky, případně otočíte a jedete objížďkou. 

Nyní zde přikládám pár příkladů: 

https://youtu.be/NPdxfdjbiZc || https://youtu.be/Ia-BhYNVriw || https://youtu.be/LF2eJAOXjp8 || https://youtu.be/tDniN4F4BLY    

Toto je opravdu jenom malej úryvek z několika desítek případů při každé DN v oblasti RC. Možná vám to připadá jako blbost, ale po nějaké době se dost rychle změní názor.


Powered by LeoSight IFS
LT~96