Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na trestání banem za IC věc.


Jacko88

Hráč

41
5.8.2021 15:37

Mám zde stížnost, dostal jsem ban za to, že jsem podal inzerát: Luca Tomasino má rád ženy. Zde přikládám.

Nechápu, proč se toto řeší banem, když je to věc, co by se měla řešit IC cestou, měl by s tím mít problém třeba poskytovatel inzerce (majitel stránky s inzeráty). A je pravda, že i takovéto nesmyslné inzeráty v reálném světě naleznete. A nevidím důvod, proč za toto trestat banem. Pochopil bych, kdyby někdo dostal ban, za zdravý rozum, že prodával zbraně přes obyčejnou inzerci, když to vidí celý svět a hlavně i policie a hlavně na to slouží černý trh a jiné stránky.

Předem děkuji za odpověď. (Popřípadě prosím o unban.)

 

5.8.2021 16:19

Ahoj, 
jde o to, že hráči byli určitě několikrát upozorněni na nesmyslné inzeráty ("prodám auto ve full tuningu, prodám drogy"...), stále to ignorují.
Taktéž by si všichni měli uvědomit, že by vám v realitě žádná redakce nevydala inzerát na prodej drog, prostě ne. Výjimkou jsou zbraně. Proč? Protože redakci úplně nepřísluší kontrolovat zbrojní průkaz. Zároveň by asi žádná redakce nevydala inzerát, který obsahuje "Luca Tomasino má rád ženy". Inzerát jsem osobně neviděl, pokud měl nějakou přidanou hodnotu, tak budiž, asi byl ban až příliš.
Ale pokud zaplníš inzerát jen výše zmíněným textem, tak se nemůžeš divit. IC cestou zvládneme trestat akorát ty, kteří skrze inzeráty obchodují, ale jinak opravdu nedosáhneme na majitele stránky s inzeráty, především z časových důvodů. 
Tímto tak nějak shrnuji veškeré inzeráty na drogy, zbraně atd., od toho máte lemons gate. Plus k tomu máme pojem full tuning, což je sám o sobě nesmysl, protože nikde na serveru není definice full tuningu. Mimo jiné můžete auto plně vytunit pro různé účely, někdo třeba pro rychlost, jiný pro drifty.


Powered by LeoSight IFS
LT~38

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024