Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban \ vysvětlení banu


rpgamer

Hráč

3
5.8.2021 15:54

Zdravím, momentálně jsem dostal ban za porušení pravidla 19., zajímalo by mě v jakém ohledu jsem toto pravidlo porušil? Nevracel jsem se po své smrti na místo na kterém jsem zemřel, ani jsem nezemřel rukou PSA, abych musel čekat u nemocnice. 
Proto bych rád věděl z jakého důvodu mi ban byl udělen? A zároveň bych tímto chtěl požádat o jeho zrušení, pokud nemáte nějaký pádný důvod. (rád bych viděl důkaz, kvůli čemuž mi byl ban udělen)
Od mého posledního banu a zároveň tří měsíční pauze, kladu hodně důraz, abych žádné z pravidel neporušil.

5.8.2021 16:33

Ahoj,

utopil jsi auto ve vodě, když vás pronásledovala policie. V PK módu jsi auto odemknul a zamknul, což jsem do banu nezapočítal. Následně jsi se respawnul, vzal jiné auto a jel zpět k místu, kde jsi zemřel, abys nabral spolucestující, kteří si stihli obléknout potápěčskou výbavu. Nejde jen o vrácení se na místo smrti, ale také o ztrátu paměti.

Nevrátil ses sice na přesné místo tvého úmrtí, ale přesto jsi ke svým spolucestujícím dorazil velmi přesně. Možná jsem měl do důvodu napsat metagaming a ne porušení pravidla 19, ale to se můžu jen domnívat a dokázat to nemůžu. Bohužel pro tebe mám celou akci nahranou.

Ban jsi dostal na dvě hodinky a z toho důvodu ti unban neudělím.

rpgamer

Hráč

3
5.8.2021 17:03, naposledy upraveno 5.8.2021 17:03 uživatelem rpgamer

A mohl bych tě teda prosím požádat o odkaz na ten záznam jestli máš? Rád bych se na to kouknul z tvého pohledu, jelikož mě se to dneska šíleně lagovalo i při té zmíněné honičce s PSA. Z toho důvodu jsem nakonec skončil i v té vodě..
Přiznávám to, že to zamknutí byla prasárna, ale jen proto, aby se mohli dostat z auta kolegové. V realitě by měli šanci vybít okno, nebo si odemknout zevnitř, což tady nešlo..

Každopádně díky za vysvětlení a za rychlou reakci, s tím jsem se tu setkal poprvé, cením <3 

8.8.2021 23:22, naposledy upraveno 8.8.2021 23:23 uživatelem SedliX

@rpgamer, omlouvám se za opožděnou reakci, nebyl jsem pár dní doma. Lagy na videu moc dobře vidět nejsou, ani o ně nešlo. Rozhodující bylo skutečně to, že ses vrátil blízko místu úmrtí vyzvednout kolegy, kteří díky potápěčské výbavě přežili. To je na videu vidět krásně, ale musel bych ho stříhat a nahrát. Navíc obsahuje citlivé informace o postavách, které jsem sledoval, proto bych ho raději nezveřejňoval. Pokud bys měl neutišitelný zájem ho vidět, můžu ho sestříhat, nahrát na YouTube a odkaz ti poslat do soukromé zprávy, ale nemyslím si, že tě tím jakkoliv obohatím.

Žádost zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~40

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024