Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Lucas Elliot


Kuriz97

Hráč

3
5.8.2021 20:19, naposledy upraveno 7.8.2021 10:00 uživatelem Kuriz97


Lucas na promocíchJméno: Lucas Elliot

Datum narození: 21.08.1997

Místo narození: USA, California, Los Angeles

E-mail: lucas.elliot@smail.ic

Tel.: 658881

 

VZDĚLÁNÍ

 - USC Medical School Los Angeles se zaměřením na přednemocniční neodkladnou péči- Bachelor degree (VŠ)

 - UCLA Paramedic Education Program (odborná příprava)

 - Bravo Medical Magnet School Los Angeles (SŠ)

ZAMĚSTNÁNÍ

 - Care Ambulance Services na pozici Paramedic (2020-2021)

DOVEDNOSTI

 - Absolvent BLS, ILS a ALS kurzů (získáno během školy)

 - držitel State of California EMT certification

 - Řidičská oprávnění typu A, B, C

 

ŽIVOTNÍ PŘÍBĚH

Gratuluji, je to kluk!

Lucas se narodil v L.A. jako mladší ze dvou Elliotových dětí.  Hned při porodu zažil on i jeho rodina obtížnou chvíli, když se narodil před termínem a porod musel být proveden doma. Jelikož byl Lucasův otec zrovna ve službě jako hasič, museli si jeho matka a bratr poradit sami. Jeho narození se tak muselo obejít bez lékařů, jelikož byl porod poměrně rychlý. I když lékaři přijeli na místo až po porodu, nebyli tam nazmar.  Lucas totiž ještě nedokázal zcela dýchat sám. Naštěstí se však v péči doktorů dokázal dostatečně dovyvinout.

Základka...

Co vám mám povídat... Lucas se velice nelišil od ostatních dětí. Známky měl průměrné a chováním na sebe nijak moc neupozorňoval. Základní škola ho moc nebavila, protože mu přišla nudná a jak sám říkal, zbytečná. Věděl však, že jiná cesta k tomu, aby dělal to, co ho  v životě baví, nevede.

Vyhlídky na budoucnost

Jelikož Lucasův táta byl hasič a maminka zdravotní sestra, chtěl tak pokračovat v jejich šlépějích. Vždy obdivoval všechny složky IZS a až do střední školy si skutečně nemohl vybrat, jakou cestou on půjde. Hasič, policista či záchranář? Jeho snem bylo zachraňovat životy. A jelikož si jej jeho máma musela často brávat s sebou do práce, stýkával se spíše se zdravotníky. Sice to bylo dilema, nicméně si nedokázal představit, že by se od nemocnice odloučil. V tu chvíli byla jeho volba jasná.

Dream High School

Lucas byl nesmírně rád, když se konečně dostal z té otravné základky. O to větší radost měl, když se dostal na střední školu, která mu měla pomoct ve splnění jeho snu. Byla to Bravo Medical Magnet School v Los Angeles. Na této škole úspěšně absolvoval kurzy základní a pokročilé podpory života a po dokončení studia se účastnil UCLA Paramedic Education Programu, po kterém obdržel EMT certifikát vydaný státem Kalifornie. Po promoci odcházel ze školy sice s těžkým srdcem, ale taky se šťastnou vyhlídkou na budoucnost.

Je to tam!

Netrvalo dlouho a Lucas si hned po škole našel místo ve výjezdovém středisku Care Ambulance Services na pozici Probationary Paramedic. Práce ho velice naplňovala, což se odrazilo v jeho profesních úspěších. Po půl roce byl povýšen na Paramedica a mohl tak již jezdit na výjezdy sám, což bylo pro středisko velkou pomocí, jelikož bylo velice vytížené. Během své služby si udělal spoustu přátel, nicméně nejvíce si rozuměl s Dwaynem Robinsonem, který v té době pracoval u LAPD. Poznali se u jednoho z mnoha výjezdu, ke kterým byli společně přivoláni. Svůj volný čas tedy často trávili také společně, kdy jedním z jejich největších koníčků bylo pití kafe v Royal Caffee baru a rybaření.

Čas na změnu

I když Lucas dělal svou práci svědomitě a s co největším nasazením, neutekl hněvu jeho nového nadřízeného, který se v počínání mladého záchranáře snažil najít i sebemenší chybu. Jeho šálek trpělivosti (v tomto případě to byl spíše hrnec) však po roce služby v L.A. přetekl a rozhodl se změnit místo služby. Se svým kámošem Dwaynem, který měl v práci podobný problém, se rozhodli z města vypadnout na venkov a dát si voraz od té betonové džungle. Nicméně se ani jeden nedokázali rozloučit se svým posláním...

Lucas při výkonu služby v L.A.

 

Show začíná

Hned po příjezdu z L.A. si Lucas musel zvyknout na ten obrovský rozdíl mezi velkoměstem a venkovem. Ještě aby ne, vždyť to měl být od teď jeho domov. Jelikož je tam ale nový, bude pro něj všechno těžší, než doma v L.A. Prozatím si tedy vydělává jako řidič autobusu, čímž si přivydělává na živobytí. I přes krátkou dobu si ale dokázal všimnout, že tu místní paramedici opravdu mají co dělat. Lucasovi  však nezbývá nic jiného, než být trpělivý. Jeho život na venkově totiž právě začíná...

 

 

 

 

RealDvejn

Hráč

3
6.8.2021 11:50

IRL policajt a tady zdravotník, působivé příteli. 

Kuriz97

Hráč

3
7.8.2021 09:58

Změna v životopisu:

Po zjištění, že se zde RPí spíše Česká republika, bylo vzdělání Lucase upraveno tak, aby vyhovovalo podmínkám přijetí k ZZS SA (Lucas si dodělal vysokou).

Díky za pochopení :)

RealDvejn

Hráč

3
7.8.2021 18:09

Poněvadž tu mají nášivky s českým lvem a slovenským znakem, tak není zcela jasné, co se zde vlastně RPí, když k tomu tady ještě jezdí americké auta. Odhaduji to na Československou Ameriku.

2.9.2021 18:28
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~45

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024