Tak človek aby si kúpil najlepší optický internet a počítač za 7 tisíc eur, len na to aby sa nedaj bože nestalo, že mi to padne, v momente ako ma to odpojilo, som si zapol hru znovu samozrejme, @SovietDog bol vedľa nás a bavili sa OOC, ležal som na zemi ako predtým keď ma to odpojilo, riešili že kolegovia neerpili ABSOLÚTNE žiadne injuries (samozrejme lebo sú kamaráti a písali si PM že Sovietko :), cez konexie čo nedokážeš na serveri,) oni samozrejme nedostali žiadny postih, ja NoMercy ban za ani neviem čo, keď vlastne som sa v momente pripojil naspäť haha. Naozaj admin pri veci a na úrovni, žiadna empatia človeku aby to ani nemohlo niekedy vypadnúť, keď som sa v momente pripojil naspäť, so mnou si nikto o ničom ani nepísal a random som dostal ban, just preto lebo mi to padlo, ale hneď som sa pripojil naspäť. Ďakujem ti pekne kamarát, za to aký kvalitný a plnohodnotný zážitok mám z tejto hry.
Tak človek aby si kúpil najlepší optický internet a počítač za 7 tisíc eur, len na to aby sa nedaj bože nestalo, že mi to padne, v momente ako ma to odpojilo, som si zapol hru znovu samozrejme, [user:475] bol vedľa nás a bavili sa OOC, ležal som na zemi ako predtým keď ma to odpojilo, riešili že kolegovia neerpili ABSOLÚTNE žiadne injuries (samozrejme lebo sú kamaráti a písali si PM že Sovietko :), cez konexie čo nedokážeš na serveri,) oni samozrejme nedostali žiadny postih, ja NoMercy ban za ani neviem čo, keď vlastne som sa v momente pripojil naspäť haha. Naozaj admin pri veci a na úrovni, žiadna empatia človeku aby to ani nemohlo niekedy vypadnúť, keď som sa v momente pripojil naspäť, so mnou si nikto o ničom ani nepísal a random som dostal ban, just preto lebo mi to padlo, ale hneď som sa pripojil naspäť. Ďakujem ti pekne kamarát, za to aký kvalitný a plnohodnotný zážitok mám z tejto hry.