Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Životopis - Dwayne Robinson


RealDvejn

Hráč

3
6.8.2021 11:19, naposledy upraveno 23.10.2021 16:40 uživatelem RealDvejn

*Aktuální foto Dwayna*


-Základní informace

  • Jméno: Dwayne
  • Druhé jméno: N/A
  • Příjmení: Robinson
  • Věk: 35
  • Datum narození: 5.4.1986
  • Místo narození: Boston Medical Center

-Vzdělání

  • Boston Elementary School
  • East Boston High School
  • Boston Police Academy

-Praxe

  • Boston Police Department - 3 roky
  • San Francisco Police Deparment - 4 roky
  • Los Angeles Police Department - 6 let

-Příběh

Dwayne pochází z Bostonu v Massachusetts. Příjmení "Robinson" je celkem známé v policejní branži, poněvadž Dwaynův otec je policistou, jeho děda taktéž sloužil celý život u policie a stejně tak i praděda. Proto byl od malička Dwayne tlačen k policii, tudíž si nemohl moc vybírat budoucí práci. Po dokončení střední školy ho hned otec dostal na vyhlášenou policejní akademii v Bostonu. Úspěšně akademií prošel, ale toto štěstí mělo ukončit něco hrozného. Na párty, kde se oslavoval úspěch všech kadetů projití akademie přijela delší kolona policejních vozidel. Poněvadž všichni tam věděli, co to znamená, tak jim naběhla husí kůže. Jakmile vyšli všichni ven, tak přistoupili strážnici k Dwaynovi s americkou vlajkou v rukou. Dwaynův otec zemřel při běžné prohlídce vozidla, která se mu stala osudná. A tak už čekali, jak mladý Dwayne zastoupí místo otce.

Po odsloužení 3 let ho ale stále něco trápilo, tak se tedy rozhodoval, jestli nezačít nový život někde jinde. Jelikož jeho matka si našla už po pár letech přítele, tak se Dwayne rozhodl odjét do Californie a začít zde nový život. Tak se tedy nastěhoval do Los Angeles, kde pokračoval ve své práci policie. Zde si taky našel ženu a měl s ní dceru. Dwayne byl ale strašný workoholik, a neměl moc času na svou rodinu, tak ho žena opustila a odjela do její rodné země, což je Francie. A tak Dwaynovi nic nezbylo.. už nechtěl být zasycen prácí, být stále pod smrští kulek v Comptonu. Odjel tedy na venkov doufajíc, že zde konečně najde klid... Tak se tedy uvidí, kam ho život dostane dál.

 


  • Začátky jsou nejhorší..

Po příletu do nového místa si zase Dwayne bude muset zvykat. Po rozchodu s Clarou je avšak v těžkých depresích, ale snaží se to nedávat nijak najevo. Nejvíce mu chybí jeho malá dcerka, kterou už nemá možnost vídat..  Cítí se avšak lépe, když s ním jel jeho blízký kamarád Lucas. Seznámili se v LA, poněvadž Lucas pracoval jako záchranář, tudíž se častěji setkávali při práci. Spolu s Lucasem si avšak museli najít hned práci, aby měli něco na živobytí. Nejvíce se asi vyplatil řidič autobusu, takže se do toho pustili. Avšak již brzy si chtěli podat přihlášky zpět do svých prací. Dwayne si podal přihlášku k PSA a Lucas k ZZS, načež doufají, že přijetí zpět do státních složek nebude žádný problém. Tak co Dwayne.. co bude dál ?

 

  • Přijat !

Po nějaké době, co si Dwayne podal přihlášku do PSA musel nějakou tu dobu čekat.. Byly to asi tak 2 týdny a Dwayna už přestávalo jezdit tím pitomým autobusem. Jakmile Dwaynovi volalo nějaké neznámé číslo, věděl, že to určitě už bude ono. Dozvěděl se, že je přijat a byl štěstím bez sebe, protože se už obával, že by musel řídit ten autobus napořád.. Následující den tedy byl pozván na pohovor, který mu šel doslova jak po másle, poněvadž už z dlouholeté praxe snad viděl všechno. Teď je z Dwayna teda rotný.. a cítí se zase jako největší žebrák, poněvadž musí prosit o patroly své nadřízené. Bez pistole se Dwayne necítil moc sebejistě, takže při různých situacích si dával majzla.  Po nějaké době si však zvykl a už jen musel čekat na to povýšení, ať může zase jezdit sám.. Dwayna vždy bavilo jezdit samotného na patroly.. Těžko říci, jestli neměl rád společnost, nebo jestli ho to prostě tak více baví.. Uvidíme tedy, kdy to povýšení příjde.

 

  • Povýšení

Byl to zase normální den v práci.. Dwayne měl zrovna pauzu, tak si šel zapálit před stanici. Když si tak poklidu pokuřoval cigaretu, tak za ním přišel jeho nadřízený. "Nasedněte, pojedete se mnou". Dwayne nemohl dělat nic jiného, než souhlasit. Jeli spolu někam daleko, kde to ani moc neznal. Když přijeli na místo, tak to byl nějaký větší plac s policejními auty na akademii. Dwayne se tedy zeptal "Je tohle akademie?". Bylo mu však řečeno, že to je jen příprava. Nadřízený si ho tedy vyzkoušel snad ze všeho.. traffic stop, felony a Dwaynův oblíbený PIT manévr. Jeho nadřízený ho jenom chválil, poté se však museli vrátit zpět na stanici. Když se vrátili, tak mu nadřízený řekl, že má čuch na dobré policisty.. a to Dwayne nejspíše je, takže si nadřízený vyžádal jeho odznak. Dwaynovi byl předán jeho nový odznak, načež byl povýšen na strážmistra.. Dwayne byl tedy konečně rád, že může jít na patroly sám a už může dělat pořádnou práci. Dokonce už dostal svou služební zbraň, takže už se cítil o něco lépe, když už se má jak bránit.. Tak je to zase tady, večery strávené ve služebním autě a sloužení své vlasti.. dá se říci, že mu to celkem chybělo. Jakmile dostal svůj služební vůz, dal si do stínitka fotky Julie (Dwaynova dcera).  Jen ta mu dodává ten důvod pokračovat ve všem.. snad ji tedy ještě bude moct uvidět osobně.

 

  • Zaučování zelenáčů

V PSA se objevilo zase spoustu zelenáčů, kteří byly jako sám Dwayne.. jen si prosily o patroly a doufaly, že jim někdo vyhoví. Takže si je Dwayne rád brával, protože sám veděl, jaké to je.. trčet na stanici a doslova si potit zadek na židli. Poznal dva super kolegy, Orlanda a Andreje. Ti mu začali hned vykat jako nějakému šéfovi, což Dwayne naprosto nesnáší. Řekl jim tedy, ať se s ním baví normálně.. že není nějaký namyšlený šéf, ale kolega a kamarád. Nejčastěji však jezdil s Orlandem, který bal často v práci. Orlando se rád přiučoval od Dwayna a dělal si poznámky snad nad každým postupem. Dwayne byl rád, že může předat své zkušenosti zase dál. Po nějaké době si s Orlandem dobře rozuměli snad ve všem, takže se stali dobrými přáteli. Orlando někdy třeba něco zvoral, ale jinak mu Dwayne naprosto důvěřoval, protože už se dost přiučil a dokázal řešit některé situace již sám. Po nějaké době byl tedy Orlando povýšen a Dwayne byl rád, že dokázal někoho naučit být dobrým poldou. Co tedy bude dál ..?

Kuriz97

Hráč

3
8.11.2021 09:40

#BringDwayneBack

RealDvejn

Hráč

3
8.11.2021 09:55

Nikdy

 

8.1.2022 22:08
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~31