Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban/ skrátenie trestu


Poison

Hráč

17
6.8.2021 15:17

Zdravím, dnes som dostal ban od acaBeNendohzoR cca okolo 15 hodine za údajné odpojenie sa z RP.

Chcel by som to vysvetliť. - Vykrádal som obchod (po prvý krát, chcel som to vyskúšať), vyšiel som do 2 minút von a boli tam PSA, tak som začal utekať. Utekanie utekanie, následne ma policajtka zastrelila a nechali tak, teda odišli. Čakal som po dobu 10-15 minút či mi niekto nepovie že sa mám respawnúť, ja sám som sa nechcel respawnúť keďže som si chcel dať ešte report o revive (aby som neako zachránil glock, ktorý som mal.) - dorpím injuries že som postrelený keďže PSA odišlo. Report som si nedal z dôvodu že jediný online administrátor bol acaBeNendohzoR a mám s ním skúsenosť že nerád berie reporty. Takže som tých 10-15 minút (neviem koľko to bolo presne) čakal či náhodou nepríde neaký ďalší administrátor. Samozrejme, neprišiel - prepojil som sa na druhú postavu a čakal ďalej. Myslím si že je za toto totálne nezmyselné dostať 13 dňový ban (?), síce si z časti uznávam že som niekde spravil chybu. Preto žiadam buď o unban alebo skrátenie trestu.

Ďakujem, Poison.

acaBeNendohzoR

Hráč

69
6.8.2021 16:34

Revive se dává jen v případě DM, nebo bugu. V tvém případě to nebylo ani jedno, tudíž jsi se měl respawnout. Nikdo ti nemusí dávat pokyn, prostě to máš udělat. Policie odjela aby tě zadržela v nemocnici, tento postup je naprosto v souladu s pravidly, a vlastně je to tak i zamýšleno.
To že si chtěl zachránit zbraň opravdu není důvod se nerespawnout, dokonce to zní trochu jako pokus o obcházení PK. Zdržování rp na základě " mám podanej report" není v pořádku, o to horší to je, když si ten report ani nepodáš.

Tvůj příběh zní velice hezky a dojemně, když se na to ovšem podíváme z pohledu ostatních: Dostal si pk, nechtěl si průser, tak si zdržoval rp, když tě po čekání nenapadlo řešení jak zachránit glock, raději si se odpojil ve snaze ujít trestu a i zachránit zbraň. V  historii máš hned několik trestů za odpojení z rp, proto máš trest takový jaký je.

Žádost zamítám, tvé vysvětlení je těžko uvěřitelné, a i kdyby, tak naprosto nesmyslné,  při svém jednání počítej s následky ( jak ic, tak ooc .

 

Poison

Hráč

17
6.8.2021 16:44, naposledy upraveno 6.8.2021 17:12 uživatelem Poison

Pozri sa, neviem od kedy je to tak ze ked ta policia zabije pride ta cakat pred nemocnicu, stale sa to stalo tak ze ma zabili, admin ma revivol a rpili sme dalej takze bral som to tak ze ziadne rp ja nezdrzujem, stalo sa mi uz ze som napisal report o dorpenie injuries a admin mi dal revive, takze som nevidel problem. A kedze ja viem a mnoho dalsich ludi vie ze si arogantny a "lenivy", tak som sa na to vysral a snazil sa pockat na ineho admina. Ale ak by som dostal unban tak som ochotny dorpit.


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo