Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

problém s policii


Hubec525

Hráč

4
6.8.2021 22:41

Příjde vám normální že dojedu k převozu diamantů a pokaždé co jedu kolem na mě vyskočí nparta policie a bez varování mě zastřelí ikdyž jsem nic neudělal a ještě k temu dostanu BAN? zaprvé nevím za co a za druhé ti policajti vůbec nehráli RP prostě jsem jel v autě a naráz jsem byl mrtvý a dostal BAN

DnOndra

Hráč

50
6.8.2021 22:46

Popisuješ tady úplně něco, v čem se nedá vyznat.. Je zajímavé vědět, že tě zatkli, a co všechno.. Ale, bylo by lepší rozepsat celkově dopodrobna situaci. Taktéž  nejde poznat, jestli si tímto příspěvkem jako chceš zažádat o unban, nebo podat stížnost. 🤷🏻‍♂️  ((sorry, k tomuhle jsem se musel vyjádřit.))

-Ondřej

Hubec525

Hráč

4
6.8.2021 22:49

No prostě jsme s kamošema jeli kolem pašování diamantů a kamoš tam nechal auto tak jsme jeli kolem a přibrzdili a vyskočili na nás 4 příslušníci policie a zastřelili nás na místě bez varování tak jsme se respawnuli u nemocnice a než sem se rozkoukal tak jsem dostal BAN nevím za co když jsem nic neprovedl a ti policajti nás jen tak postříleli bezdůvodně.

sammael02

Hráč

21
6.8.2021 23:27

Ahoj, 

Vzhledem k tomu že tvá žádost není ani žádost, ale spíše nějakých pár slov náhodně jdoucích po sobě. Nemá to hlavu ani patu. A vrátil si se na místo smrti. Žádost ZAMÍTÁM a uzamykám.

S pozdravem Sammael02
Game Admin


Powered by LeoSight IFS
LT~45