Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za porušení pravidla 19 - žádost o unban


rpgamer

Hráč

3
6.8.2021 22:49

Zdravím, dnes jsem dostal ban za poručení pravidla 19. Dost ironické, že stejnou věc jsem tu řešil i včera, což bylo poprvé a dnes ho dostanu znovu? 
Byl jsem se dnes poprvé podívat jak vypadá obchod s diamanty, jelikož když jsem se dostal na loď, akorát tam připlavali PSA, tak jsem skočil z lodi a plaval pryč. Jakmile jsem se dostal k břehu, kde parkovalo moje auto, byl jsem okamžitě zastřelen, bez jakékoliv výzvy, nebo jakéhokoliv RP.
Jak může PSA takhle fungovat? To se v takovýchto případech zapomíná na jakékoliv RP? Kdyby se řídili podle pravidel, tak by snad měli první zjistit, jestli jsem vůbec nějakou trestnou činnost udělal ne? Navíc hned zabít neozbrojeného?

Vzhledem k tomu, že jsem u sebe neměl jedinou bednu, ani žádnou zbraň, vlastně nic kvůli čemu by mě PSA mělo zabíjet, nebo zatýkat, tak jsem se od nemocnice vydal pro své auto. A za to jako dostanu ban na 8h? Co je tohle jako za frašku? 
Tohle mi přijde vážně už jako blbý vtip, žádám tímto o unban.

sammael02

Hráč

21
6.8.2021 23:23

Ahoj

Trest bude zkrácen na 2 hodiny.

S pozdravem Sammael02
Game Admin


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo