Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Policisti mě štvou


Nikosko

Hráč

35
8.8.2021 19:54, naposledy upraveno 8.8.2021 21:26 uživatelem Nikosko

Ahoj , mám veliký problém s dvěma policistkami . Jel jsme směrem benzínka MG , jedu jedu , a najednou převrácené auto a vněm člověk , jeli okolo něj policisti a nic nedělali jeli dál , tak jsme hned sedl do auta a jel za nimi . Jelikož jsem jel moc rychle tak mě začali nahánět ,  pak jsme zastavil u pána s převráceným autem a furt za mnou byli policisti , ale to byl můj plán , tak jsem vystoupil a říkal ať volají pomoct a oni furt , Běžte do auta !!! 

Tak jsem po dvou výzvách uposlechl a tak učinil , došla řekla vystoupit tak jsem vystoupil  , řekla ruce za záda a já neposlech , pak mě vyzvala po druhé a tak jsme teda učinil , a jelikož mi paní policistka dala pouta tak jsme si nemohl uzamknou auto , tak jsme řek že vněm mám peníze aby mi ho zamknuli , a tak jedna policistka mě vzala na policejní stanici a druhá prohledávala auto ,ale jelikož jsme měl ve vozidle PDW , Glock-17 , 1-gram kokainu , 1-gram mariuhany . Ale měl jsme je tak dobře schované , nechal jsme si udělat ručně pod zadními sedadly díru se zámečkem na věci jako zbraně atd , ale i obleky , jenže paní policistka sedla do auta a dal /me prohledává interiér , a klapačky . Pak došla na stanici a řekla , Víte co jsme našla... zbraně nelegálně držené , cocain a mariuhanu. 

 

Tak jsme napsal do (OCC) jak jste je našla ) a ona , pod předními sedačkami. A pak jsme to začal hodně řešit. 

 

Děkuji za pozornost.

Robiiinek

Hráč

15
8.8.2021 21:36

Smutný to příběh.

Qermo

Hráč

16
8.8.2021 21:49

Čeho tímhle chceš přesně docílit? Admin si tohle přečte a co čekáš, že udělá, když si nikde neposkytl ani jména těch co ti to provedli? Just curious.

9.8.2021 00:08
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Setryx

Hráč

5
15.9.2021 20:31

koukám že tady to už umřelo, ale rád bych se přidal k tomuto tématu s mojí zkušeností z pár dní zpět 

[2021-09-13 16:35:45] [Output] : ★ Hana Garret prohledává celé auto, včetně podlah, kastlíků a všech blbostí

přičemž nic nenašel, v autě su nic neměl ale jde o princip toho prohledávání, žádné /doc ani nic podobného nedal čistě toto /me  což není v souladu s koncem pravidla 33, prohledávání vozidla musí být adekvátně odehráno, dělá to více policistů, s tímto problémem se potýká rovnou více lidí né jenom já a tady hráč který založil toto téma, a report nic nevyřešil, píšu to sem třeba to někdo zatoulaný jako já najde :)


Powered by LeoSight IFS
LT~58