Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban


mariox

Hráč

31
9.8.2021 13:44

Zdravím, okolo 13:40, som dostal ban od @FLYER, za údajný metagaming. Žiadám teda o vysvetlenie banu, či preukázanie dôkazov, k tomu, kde k danej mete došlo a prípadné udelenie unbanu. Ďakujem mariox. 

9.8.2021 14:00

nepříjde mi v pořádku přepnout na svou altku policejní postavy kvůli kamarádovi co je zavřený v celách a jít za ním, a pak volat toho, co ho zatkl, doslova jsi neměl ICčkově žádnej důvod tam jít, jen jsi se přepl na policejní postavu, šel do cel jen tak, volal Zayase, a přepl zpátky...

nikdy by tě nenapadlo jen tak jít na PSA postavu abys jen tak šel do cel, a bys čirou náhodou potkal svého OOC kamaráda kterej čirou náhodou něco potřebuje, a ty to pro něj uděláš, a pak se přepnout instantně zpátky(jen pro tvé info, IC tě ještě někdo volal, ale o tom už nevíš, protože jsi se přepl pryč)

to je tvůj ban, a moje vyjádření k němu, jsem ochotný ti ban zkrátit o polovinu pokud přiznáš, že jsi to udělal z OOC důvodu


Powered by LeoSight IFS
LT~45