Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

prosím o unban


kalda

Hráč

7
10.8.2021 08:56

Dostal sem 4 hodinový ban za to že sem sjel kopec autem a pak perma ban za to že sem nadával členovi AT přes soc. sit , adminovi se tedy omlouvam ikdyž si myslím že jeho jednání bylo nepřiměřené, příště už se na to vyseru , ale rád bych hrál,děkuji

StenSk

Hráč

5
10.8.2021 09:35, naposledy upraveno 10.8.2021 09:38 uživatelem StenSk

Zdravím ta važeny pan kalda,

Ten ban 4hodinový si musel dostat zrejme za Non RP Driving alebo si niečo proste Neerpil                          No ale každom pripade že nadávaš adminovy a že dostaneš permu to už je tvoja vlastna blbost zamna si myslim že by si ten unban dostat nemal kvuli Nadavanie členu A-T , a ratam to aj Non RP Driving a k tomu že si vraj iba sjel kopec ako si povedal tak muselo sa ty tam niečo prihodit len tak tu A-T bany nedávaju                                                       

Takže zamna NIE.

10.8.2021 11:10

Promiň, ale to, co jsi včera jako kadet předváděl, to byl opravdu extrém. Kdybys mu pak nevyhrožoval, možná by ses na server ještě podíval, ale kde může vzít daný administrátor jistotu, že to příště neuděláš znovu? Zase ti dá někdo ban za nonRP driving a ty mu budeš vyhrožovat a psát, že jdeš hrát jinam? To není přístup vyspělého jedince. Každopádně rozhodnutí je na sammaelovi.

sammael02

Hráč

21
10.8.2021 16:16, naposledy upraveno 10.8.2021 16:17 uživatelem sammael02

Ahoj, 
Teď tě budu citovat ,,Dostal sem 4 hodinový ban za to že sem sjel kopec autem''. Ano ban si dostal za to že si sjel z kopečka autem, ale zapomněl si dodat že kopeček byla vlastně skála. Následně si mi začal psát celkem zajímavé zprávy. Tvé chování bylo dosti nepřiměřené.

Proto unban ZAMÍTÁM, ale můžeš to zkusit třeba za měsíc  a možná ti to i výjde.

S pozdravem
Jedna z nadávek co si použil v oslovění ( Sammael02)
Game Admin


Powered by LeoSight IFS
LT~54