Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadost o UB


StenSk

Hráč

5
14.8.2021 09:43, naposledy upraveno 14.8.2021 09:46 uživatelem StenSk

Zdravím vás, takže chcem sa spytat z akeho dovodu som dostal ban za non rp driving a non rp injuries když sem normalne jezdil kamionem po dálnici a jakoby se mi šmykol kamion a padol som sním do vody ano pravda že som to neerpil pretože neviem kdo by ma videl ked som bol rovno pod mostom dalej non rp driving ak myslel že sa mi šmykol kamion a padol som snim do vody tak zamna to je akurat tak blbost, PRAVDA že som neerpil ale v tu chvilu som nevedel či mam alebo nemam erpit samozrejme že by som počul od každeho že sa všetko erpi lagy atd.. no ale ide tu o ban tak ja žiadam o vysvetlenie celeho banu o unban alebo o skrátenie unbanu.                                   

Ban udelil: Giuseppe_Falco

 

Prílohy: https://ctrlv.cz/3Kxw

 

 

 

 

Dakujem za prečtení Stano_Hubeny.

acaBeNendohzoR

Hráč

69
14.8.2021 10:19

Sledoval jsem tě mnohem déle, takže trest je také za tvé předchozí zkratky skrz písek, obrubníky a další skvěle průjezdné překážky. 

Tvoji žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~29