Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/Zkrácení banu. (neberte to jako spam musel jsem to udělat po druhé protože nějaký admin říkal že tam není text)


neznamy#5174

Smazaný účet

4
15.8.2021 14:33

 

Dobrý den chtěl bych se omluvit za to co jsem udělal za FRP : NonRP driving to bylo protože jsem přeskočil te rozbitý most v Palomino Creek, a NonRP injures za to že jsem si neudělal status protože jsem si myslel že když kolem mě nikdo není tak je to na nic dělat. Ban jsem dostal fakt hodněkrát a chci vám poděkovat že jsem pořád nedostal permu. A taky se rovnou chci omluvit za to že jsem hodně hráčům kazil roleplay tím že jsem dělal bordel a tak.. Příště si už na vše budu dávat pozor a bordel dělat nebudu. Teď to myslím fakt vážně.. Vlastně jsem si teď uvědomil že prostě mám hrát podle pravidel a nebudu dostávat bany..

Bohatě by mi stačilo zkrátit ban a byl bych moc rád.

Samozřejmě kompletní unban je lepší :D

 

Ban mi dal Mikko_Hakkekenen na 48 hodin.

Dne 15.8 2021.

 

 

 

Sensei

Hráč

27
15.8.2021 15:03

Tak 48 hodín vydržíš... Nabudúce si už dáš väčší pozor... ;) A opatrne čím viac banov tým to bude len horšie... 

acaBeNendohzoR

Hráč

69
15.8.2021 17:09, naposledy upraveno 15.8.2021 17:09 uživatelem acaBeNendohzoR

Takže, do hledáčku jsi se dostal po té, co na tebe přišel report po vykradení banky, zde tvé chování hraničilo s non rp fearem a injures když po tobě střílela policie ( tohle je takové na hraně a toleroval bych to ) ovšem tvůj totální non rp driving na motorce zakončen skokem do vody - waterevading, to už v pořádku rozhodně nebylo. Když jsem zjistil, že jsi to ty, chvilku jsem tě sledoval, tvůj přejezd z BB do Palomina bylo taky jedno velké non rp, obří skoky a srážky si naprosto ignoroval, přeskočení dřevěného mostu zakončené čelním nárazem do zdi domu byla jen třešnička na dortu.

Tvoji žádost zamítám, zatím nikdy kdy jsem s tebou měl tu čest si absolutně nic nerpil, ba naopak, si porušoval pravidla. Lidi jako ty, co ani nejeví zájem o RP, nemají na Skimu co dělat.

P. s. : toto se dá brát jako spam, jelikož jsi měl upravit minulou žádost a né dělat novou.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~35