Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o oživení charakteru.


lolcz

Hráč

36
15.8.2021 18:09

Příjemnou neděli,

uznávám, že to byla má chyba, jelikož jsem skočil ze skály, a potom jsem dostal od sammaela CK, ale nechci zahodit svůj progres, na kterém jsem pracoval cca 190 hodin. A taky mi to vzhledem k nahraným hodinám nepříjde úplně fér... Kdyby jste měli dát CK každému kdo si neváží na RP svého života, tak tam máte pár lidí. Proto slibuji, že už se nic takového nestane a prosím o zrušení CK.

S pozdravem a přáním hezkého zbytku dne lolcz.

acaBeNendohzoR

Hráč

69
15.8.2021 18:13

Nevážení si svého života je jedna z podmínek k tomu dodat CK, otázkou je, jak vážné to nevážení života bylo.

Taktéž dodám, že jsi se mezitím pokusil o ALT to alt pomocí toho, že rpíš svého vlastního bratra ( což je až na vyjímky taktéž zakázáno, obzvláště když tak činíš jenom kvůli dědictví).

Tvoji žádost ovšem ani nezamítám ani neschvaluji, jelikož mi to nepřísluší.

lolcz

Hráč

36
15.8.2021 18:22

Jak píši, je to má chyba, ale každý si zaslouží druhou šanci. Zvlášť, když člověk hraje na jednom serveru a nemá zkušenosti s CK.  

K tomu ALT to ALT. Co jiného mi zbývá? Zahodit moduly, peníze, nemovitosti a auta? Desítky hodin jezdění v kamioně. Tím, že nic nepodniknu to vypadá, že ten CK neřeším, a že je mi u ..., ale není.

Prostě je mi toho líto a nechci to zahodit jen tak.

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~49