Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Community Itempack


Holub

Hráč

46
15.8.2021 19:43, naposledy upraveno 16.8.2021 01:32 uživatelem Holub

Co to vlastně je?
Je to něco na podobné bázi jako vlákno, které se dříve vytvářelo na hráčské návrhy do vehlibu ještě v době vývoje serveru. Jinými slovy hráči by měli možnost navrhnout item s tím, že by se třeba v budoucnu x itemů přidalo jako součást packu.

A není to zbytečné? Vždyť už existuje x itemů...
Celkově na Skimu existuje více než 400 textur pro itemy v inventáři. Tyto textury jsou rozděleny mezi zbraně, předměty běžně získatelné, předměty běžně nezískatelné (nástroje Viozy), předměty pro frakce a různé frakční doplňky. Ano, víc než 400 textur není málo, ale rozhodně je hloupé, když v pizzérii musí RPit pizzu passive, když není problém udělat dvě textury (komplet pizza a plátek). Nebo dávat psovi hot dog, nebo sandwich proto, že granule jako item neexistují. O texturách, které jsou již od začátku serveru přiřazeny špatně, nemluvě (dříve byla místo Sprunku ledová tříšť). O tom ví své třeba hot dog, který spíš vypadá jako nějaké dušené kuře. Tak ne, je to haggis.  

Proč rovnou ty textury neuděláš ty sám?
Dělám, jen bych potřeboval pomoc i od ostatních, od vás. Napište tady kdyžtak itemy, co byste chtěli vidět ve hře, nebo které podle vás ve hře chybí.

Co zatím mám hotové?
Krom "food updatu", který vznikl ve složení Bača, Zein a já (kdy se určil seznam a s tím se pracovalo), tak jen pár textur. Konkrétně jde o (aktualizováno k 15.8):
GPS lokátor (pokud tedy není jako skript, který vznikl původně pro Artheon)
Opravený hot dog
Piškoty
Pizza (plátek plus komplet kus)
Granule pro psy.

Jaké jsou s tímhle plány?
Využít to na serveru...

Proč nepřistoupit na cestu "RPit spoustu věcí passive"?
Protože je hloupé, když třeba mechanik přijede, vytáhne si bůhvíodkud nářadí a jde na opravu auta. Jde mi o zlepšení kvality RP, popřípadě i napravení některých chyb v texturách. Jak prosté.

Zeintar

Hráč

49
15.8.2021 20:06

Bylo by to moc fajn. Přidat spousty itemu, však proč ne? Server to nezatíží, kdo to chtít nebude, kupovat si to nemusí a tak. Už teď, např. item "psí známky" jsou luxusně vypadající. Ikdyž je to prostě jen item. 

EmposOfc

Hráč

41
15.8.2021 22:19

Podle mého by nebylo vůbec od škody přidat více značek cigaret, žvýkací tabáky a podobně čímž by se mohli přidat i tabákové obchody (trafiky). Také více druhů doutníků a vše by mohlo mít různé cenové kategorie. Od levných černých PSek až po zlaté máčka. 

Linedorpheus

Hráč

4
15.8.2021 22:29

Nebylo by špatné přidat vodní dýmku a tabák 

Holub

Hráč

46
8.9.2021 12:59, naposledy upraveno 8.9.2021 13:00 uživatelem Holub

Pokračuju dále v práci na tomhle packu a dovolil jsem si přidat do to-do listu pár věcí (především z návrhů):
více značek cigaret (jen odlišný item, možná i nějaké varianty cigaret)
různé doutníky (asi poprosím Empoše ať mi k tomu něco řekne pač já se v tom nevyznám)
předměty na mechanik RP (sada s nářadím, diagnostika....)
další jídla a pokrmy.

A málem bych zapomněl na další věc, co mi pije krev - když si koupíte kávu a ona je v šálku i v obchůdku za dvacet korun. A ano, v plánu je i textura na jeho větší variantu.

Budu rád ještě za další návrhy, chci toho zpracovat/přidat pokud možno co nejvíc.

JokerB

Hráč

14
8.9.2021 14:27

Super napad, dam ti nejake navrhy.

Žuvacie tabaky, Elektricku cigaretu alebo pridat možnost ubalit si cigaretu, fungovalo by to tak že by si musel kupit papierik + samotný tabák, podobne ako ubalenie u jointu

Jedlo, bolo by super upravit system kupovania jedla lebo neviem či sa daju kupit na benzinke len tak jahody alebo iná zelenina. Zelenina by sa dala kupit vo večierke alebo v nejakom supermarkete, zatial čo sandwiche bagety atd. by sa mohli dat kupovat na benzinke + ešte pridat nejake to jedlo. Napr. bagety, wrapy, hotdogy, croasanty, hamburgre a kebaby :D. Možno by šlo urobit niečo podobne s vodou, pridat energy drink aby vam to zlepšilo staminu alebo niečo take..

Dufam že navrhy nejako pomohli a budu sa pačit.

 

 

8.9.2021 20:08, odstraněno 8.9.2021 20:10 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~87