Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

RolePlay založen na dvou hráčích


16.8.2021 13:15, naposledy upraveno 16.8.2021 13:18 uživatelem Dzardys

Dobré ráno, dopoledne, poledne, odpoledne, podvečer, večer, noc, prostě kdykoli to jen čtete.
V poslední době nejsem určitě jediný, kdo si všiml nepříjemné atmosféry v komunitě. Nebudeme se dohadovat, kdo je na vině, naopak bychom se měli pokusit to nějak změnit. Momentálně tu panují urážky, stížnosti a já nevím co dalšího. Zkusme se od toho na chvilku odprostit a pokusme se rozdávat trochu radosti. Jak?
Docela se mi zalíbil nápad různých her na tomto fóru, já bych to ale nerad nazval hrou. Tento příspěvek a celkově toto vlákno by mělo tak trochu souviset s vláknem ohledně pochval, jen se na to podíváme z trochu jiné perspektivy.


Pojďme spolu vytvořit vlákno, ve kterém budeme debatovat na jedno konkrétní téma. Kdybyste měli strávit nějaký delší čas s jednou konkrétní osobou ve svém RolePlay světě, kdo by to byl? Jednoduše si představte, že by ze serveru vymizeli všichni. Až na vás a jednoho konkrétního kamaráda, hráče... Ostatní osoby by byly například NPC řízená pokročilou umělou inteligencí. A právě na vás dvou by bylo odvádět kvalitní RP práci, pokusit se každým dnem RPit dle svých nejlepších možností. Jmenujte přesně jednu osobu a svou volbu odůvodněte. Případně můžete sepsat nějaký kratší plán, jak byste si vaši budoucnost představovali. Předem upozorňuji, že troll komentáře v tomto vláknu opravdu nejsou tolerovány a s chutí je nechám všechny powarnovat. Pokud k tématu nemáte co říct a chcete si dále vést toxické diskuze, prosím, ale určitě ne zde. Ideálně se vyvarujte celému portálu.


Abych tak nějak nastavil laťku tomuto vláknu, tak s dovolením začnu. Vybírání bylo pro mou osobu opravdu obtížné, jelikož se denně potkávám se spoustou kvalitních RP hráčů. Ale i přesto jsem si nakonec dokázal vybrat. Rád bych dlouhodobě RPil s doktorem @SedliX em, protože každá naše společná akce vnese nejen do mých RP schopností, ale i obecných nejen zdravotnických znalostí spousty nových poznatků. SedliX se k dění na serveru staví velmi optimisticky, v mnoha situacích mne dokáže opravdu pobavit a s jistotou vím, že každá akce s ním pro mne bude skvělým herním zážitkem. Dokážu si představit, že bychom spolu mohli RPit zdravotníky (co jiného, že ano...), věřím tomu, že bychom dali dohromady rozmanité výjezdy a s jeho vůdčími a lékařskými schopnostmi bychom zvládli dát dohromady sebezraněnější osoby.


A co vy? Kdo by byl váš ideální parťák k RP? Nemusíte se nutně držet této struktury, vneste do toho klidně vlastní přidanou hodnotu. Fantazii se meze nekladou. Udělejte někomu jednoduše radost.

Zeintar

Hráč

49
16.8.2021 13:20

Aneb "kdybyste byl gay, kdo by byl vaše manželka" lol

16.8.2021 13:39
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Sensei

Hráč

27
17.8.2021 13:35

Kolpan... Rozbieha mi firmu :P

Holub

Hráč

46
17.8.2021 14:05, naposledy upraveno 22.8.2021 13:02 uživatelem Holub

Heavy ( @Kubby ) ... rád bych RPil s někým, u koho lze čekat ideální kompromis mezi heavy (see?) RP a zábavou. Navíc vím, že i  kdyby Heavy RPil cokoliv, tak to bude stát za to.


Powered by LeoSight IFS
LT~52

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024