Co znamená report?
Report je taková kouzelná věc, díky které můžeš upozornit na problém, který nelze vyřešit ICly (jinak řečeno, nemůžeš si s tím poradit sám), či ti nemůže poradit helper v HelpChatu (/hc).
Ale i report se musí poslat tak, aby vám admin pomohl co nejrychleji a nezdržoval tě od hraní, což znamená napsat report se všemi informacemi.
Zde je ukázka špatných reportů:
"Pls port" - důvod?
"Potřebuji admina" - Důvod?
"Mám problém" - Jaký?
"Nemůžu najít auto" - ID auta?
"Chci přepsat auto" - ID auta? ID frakce? Jsi majitel frakce?
"Hráč mě okradl" - Kdo? Proběhlo to určitě s porušením pravidel?
"Hráč porušil pravidlo" - Máš důkaz? Co udělal?
"Bugl jsem se v interiéru" - /hc a helper pomůže
"Jsem ve vězení neprávem" - IC věc
A teď jak to má vypadat:
"Chtěl bych vytvořit interiér ID 137"
"Nemohu najít své auto, ID 3974 a v odtahu není"
"Chci přepsat auto 3974 na firmu 54"
"Hráč ID 17 mě okradl o item, který brát nesmí"
"Chci na auto 3974 polep (odkaz na obrázek končící .png/.jpg)
"Hráč 13 porušil pravidlo, jezdí s kamionem vysoký terén - nonrp driving, mám video/screen"
Když sepíšeš všechny informace, může admin vyřešit report hned, někdy i na dálku. Když napíšeš polovinu informací, musí se admin portnout a tahat z tebe informace, které si měl dávno napsat do reportu.
Zařaď report do správné kategorie. Když ztratíš auto, nedávej kategorii například INT (auto ti najde i TGM, int reporty jsou GA a TGM/GM tato kategorie nezajímá)
Na závěr menší detaily.. To že jsi report #1 je fajn, ale tvůj report "Chci vytvořit int" nemá takovou prioritu jako bug zamezující hraní nebo nahlášení hráče za porušení pravidel.
Prioritu určitě vždy admin.
Žádosti o revive (oživení po PK) nepříjmáme protože chceš doerpit injuries, ale pouze v případě DM.
ID auta = VIN a najdeš ho na dvou místech:
Na klíčích budeš mít jméno a vin "Audi R8 V10 (3974)" a na autě při podržení ALT.
ID interiéru:
Je ID konkrétní nemovitosti (v IC se používá jako číslo popisné) a ID interiérů které chceš vytvořit (ty nalezneš na stránce https://leosight.cz/skimo/interiery )
A co znamená když mi pošleš PM "Mám report" a já ti nevyhovím? Jsou tři varianty:
1) Mám RP akci
2) Řeším prioritnější report
3) Nemám na řešení pravomoc
Mimo jiné se tímto dopouštíš porušení pravidla 24.
Poslední věc je věta "Administrátor označil tvůj report jako neplatný" - mám k tomu důvod, nedostaneš false jen tak z nudy, nejspíše mi na tvém reportu něco vadí, takže ho opravdu neposílej znova 🙂
Někomu to možná bude připadat směšné, očekávám reakce "haha" v plném počtu, nicméně že reporty trvají dlouho ovlivňujete především VY HRÁČI. A věřím že to méně zkušeným a nováčkům pomůže 🙂
Co znamená report?
Report je taková kouzelná věc, díky které můžeš upozornit na problém, který nelze vyřešit ICly (jinak řečeno, nemůžeš si s tím poradit sám), či ti nemůže poradit helper v HelpChatu (/hc).
Ale i report se musí poslat tak, aby vám admin pomohl co nejrychleji a nezdržoval tě od hraní, což znamená napsat report se všemi informacemi.
Zde je ukázka špatných reportů:
"Pls port" - důvod?
"Potřebuji admina" - Důvod?
"Mám problém" - Jaký?
"Nemůžu najít auto" - ID auta?
"Chci přepsat auto" - ID auta? ID frakce? Jsi majitel frakce?
"Hráč mě okradl" - Kdo? Proběhlo to určitě s porušením pravidel?
"Hráč porušil pravidlo" - Máš důkaz? Co udělal?
"Bugl jsem se v interiéru" - /hc a helper pomůže
"Jsem ve vězení neprávem" - IC věc
A teď jak to má vypadat:
"Chtěl bych vytvořit interiér ID 137"
"Nemohu najít své auto, ID 3974 a v odtahu není"
"Chci přepsat auto 3974 na firmu 54"
"Hráč ID 17 mě okradl o item, který brát nesmí"
"Chci na auto 3974 polep (odkaz na obrázek končící .png/.jpg)
"Hráč 13 porušil pravidlo, jezdí s kamionem vysoký terén - nonrp driving, mám video/screen"
Když sepíšeš všechny informace, může admin vyřešit report hned, někdy i na dálku. Když napíšeš polovinu informací, musí se admin portnout a tahat z tebe informace, které si měl dávno napsat do reportu.
Zařaď report do správné kategorie. Když ztratíš auto, nedávej kategorii například INT (auto ti najde i TGM, int reporty jsou GA a TGM/GM tato kategorie nezajímá)
Na závěr menší detaily.. To že jsi report #1 je fajn, ale tvůj report "Chci vytvořit int" nemá takovou prioritu jako bug zamezující hraní nebo nahlášení hráče za porušení pravidel.
Prioritu určitě vždy admin.
Žádosti o revive (oživení po PK) nepříjmáme protože chceš doerpit injuries, ale pouze v případě DM.
ID auta = VIN a najdeš ho na dvou místech:
Na klíčích budeš mít jméno a vin "Audi R8 V10 (3974)" a na autě při podržení ALT.
ID interiéru:
Je ID konkrétní nemovitosti (v IC se používá jako číslo popisné) a ID interiérů které chceš vytvořit (ty nalezneš na stránce https://leosight.cz/skimo/interiery )
A co znamená když mi pošleš PM "Mám report" a já ti nevyhovím? Jsou tři varianty:
1) Mám RP akci
2) Řeším prioritnější report
3) Nemám na řešení pravomoc
Mimo jiné se tímto dopouštíš porušení pravidla 24.
Poslední věc je věta "Administrátor označil tvůj report jako neplatný" - mám k tomu důvod, nedostaneš false jen tak z nudy, nejspíše mi na tvém reportu něco vadí, takže ho opravdu neposílej znova 🙂
Někomu to možná bude připadat směšné, očekávám reakce "haha" v plném počtu, nicméně že reporty trvají dlouho ovlivňujete především VY HRÁČI. A věřím že to méně zkušeným a nováčkům pomůže 🙂