Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh na Stavební Realitku 👷‍♂️


16.8.2021 23:21

Zdravím milé slečny a milé páni. 

V tomto návrhu bych se s vámi chtěl bavit o přidání STAVEBNÍCH REALITEK do hry.

STAVEBNÍ REALITKA : 

Dle mého hlediska by to mělo být takhle.Navrhoval bych udělat  FIRMU , ten kdo bude mít firmu koupí si na internetu modul Stavebnin do firmy, což by znamenalo to že by každý člen z firmy dejme tomu název firmy STAVEBNÍ PODNIK S.R.O mohl dělat zednické práce. Navrhoval bych to způsobem že by jste do Hry přidali baráky nějaké co jsou nedodělané a tam by se z firmy jezdilo. Když by se tam přijelo bylo by tam NPC které by nabídlo možnosti [ Přeprava sádrokartonu, Přeprava Desek, Přeprava oken, Přeprava dveří a tak co se týče zedničini] Samozrejme bych to udělal do příkazu /zedbook nebo /zednikbook ale musí to mít přímo ta firma ten příkaz. 

Do každé firmy co si hráč udělá tak by si měl koupit nějaké transity ve kterém se bude vozit ta přeprava pomocí těch příkazu na nějaký určité dané místo.

Kolik peněz za přepravu?

Za každé ujetí z bodu a do bodu c by se mělo dostávat alespoň 20-25.000 Kč

Dle mého by se mělo udělat více míst kam se bude zboží rozvážet.

 

Muzete se o tom klidně pobavit tady v komentářích, za mě by to byl super nápad pro milovníky těchto prací a zároveň by to byla super novinka pro hráče.

Děkuji a krásný zbytek večera. :) 

Qermo

Hráč

16
16.8.2021 23:41

Musím uznat, za mě docela vpohodě nápad. Proč by ne. Sice je to vlastně to samý co kamion, ale asi by to nějaký RP trošku oživilo (a mufyje by měla koho okradát lol). Za mě fajn nápad.

lolcz

Hráč

36
16.8.2021 23:59

Co to ještě přiživit, tak že třeba na cihly bude muset být nějaký zdroj tudíž cihlářská hlína, jíl, etc. Prostě doly. Na přepravu desek zase pila a zpracování dřeva. 

Jinak nápad hodně dobrý.

17.8.2021 00:05
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

EmposOfc

Hráč

41
17.8.2021 09:12

Super nápad se kterým souhlasím, ovšem.. asi bych to už nedával jako další modul protože skimo bude vypadat ještě více p2p než je teď..

Zeintar

Hráč

49
17.8.2021 09:47

Proč jen přeprava? Proč ne skutečná stavba těch domů? Chodit z checkpointu na checkpoint, nosit kamení, natírat maltu pomocí nějaké minihry (třeba opisování slov, nebo matematiky) a něco, co by hráče prostě více zabavilo? Než jen ježdění z bodu A do bodu B

 

Jinak, jestli chceš RPit stavební firmu, do toho můžeš jít už teď. Například government neustále někoho shání, kdo by jim postavil parky, garáže, strhl most v Palominu a tak :) No a jelikož tu žádná frakce, která by se o to postarala, není, tak se to RPit nemůže a jen se přidá mapping, což je podle mě trošku smutné. 

17.8.2021 13:03

To máš pravdu to by taky nebylo špatné :) 

Přesně tak nosti kamení , natírat maltu pomocí jaké minihry ale ? To je otázka ...

Dejme tomu že by se natírala malta pomocí nějakého příkazu třeba /natirat a tam by se čekalo třeba 5minut než se to natře . Je to tak i u security :) Dále bych tam dodal , že třeba by se natírali baráky a to by bylo stejným zpusobem ale muselo by se to ještě RPIT aby to bylo více zajímavější .

Jo to máš sice taky pravdu ale jde o to že když by jsi to chtěl RPIT tak je to lepší stejně ve 2-3 lidech aby to bylo více  zajímavější .

Právě proto říkám , že by se udělala třeba jenom jedna frakce která by to měla na starost byl by v ní majitel firmy STAVEBNIN S.R.O dejme tomo že bych byl majitel já , jelikož tento návrh jsem vymyslel já a dělám to i v realném životě zedničinu už 5 let se v tom pohybuji a dělám v jedné firmě .

No a já bych dal inzerát ve hře v IC že hledám zaměstance do firmy jako zedníky , nějaké by se ozvali a tak by to celé vzniklo . 

A maping ?

Samozřejmě ten by se mohl také přidat , ale máš pravdu je to zbytečné. Ale když se už má tenhle návrh přidat na server SKIMO RP , tak by bylo super udělat nějaké baráky jako rozbourané a tím začít celý tento nápad :)

 

 

 

Holub

Hráč

46
17.8.2021 13:26

Návrh je to hodně pěkný, bohužel (zásadně) pokulhává na jedné věci - mappingy.

Předmět vlastní mapping je vyprodaný a krom "atmosférických mappingů" (což jsou právě mappingy jako parkoviště a tyhle věci pro obce) nemáš jak tyhle věci "propašovat" na server. Bohužel to je ten důvod, proč by se tento jinak hodně povedený návrh nedočkal realizace.
Pokud byste chtěli nějaké specifické převozy, tak @Rataj ještě na starém fóru zveřejnil schéma pro vytvoření dalších převozů. Pokud bude té lásky, tak by vám to tady (někdo) mohl hodit.


Powered by LeoSight IFS
LT~95