Prajem príjemnu noc.. Haha..
Včera večer jsem dostal ban za Zero Tolerance od milého Sovieta...
Ano Zero tolerance tam možno bola, nuž nemal som odkial vedieť že drahá ''Julia Whiteflake'' písal/a report, do /me jsem napsal. ''/me Skočil na osobu dal ji loket do spánku musí bejt v bezvedomi'' konkrétne som dostal ban za to že som jej nedal priestor odpovedať do /do. Nuž, ked som jej dal /tackle a dám jej loktem do spánku tak snad nemusím čekat na její odpoved ne?
Ešte milý SovietDog (( @SovietDog )) povedal že ''/me Skočil na osobu a dal ji loket do spánku musi bejt v bezvedomi'' na toto mi povedal že to ešte nevidel nikde, nuž povedal som mu nech sa opýta aj v A-T chate že toto býva celkom často toto /me nuž, drahý Sovietko mi dal ban ani sa do toho chatu neopytal..
Posudte sami..
Týmto žiadam o Un-Ban.. ;)
S láskou Nexoys. :*
Prajem príjemnu noc.. Haha..
Včera večer jsem dostal ban za Zero Tolerance od milého Sovieta...
Ano Zero tolerance tam možno bola, nuž nemal som odkial vedieť že drahá ''Julia Whiteflake'' písal/a report, do /me jsem napsal. ''/me Skočil na osobu dal ji loket do spánku musí bejt v bezvedomi'' konkrétne som dostal ban za to že som jej nedal priestor odpovedať do /do. Nuž, ked som jej dal /tackle a dám jej loktem do spánku tak snad nemusím čekat na její odpoved ne?
Ešte milý SovietDog (( [user:475] )) povedal že ''/me Skočil na osobu a dal ji loket do spánku musi bejt v bezvedomi'' na toto mi povedal že to ešte nevidel nikde, nuž povedal som mu nech sa opýta aj v A-T chate že toto býva celkom často toto /me nuž, drahý Sovietko mi dal ban ani sa do toho chatu neopytal..
Posudte sami..
Týmto žiadam o Un-Ban.. ;)
S láskou Nexoys. :*