Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Váš názor.


nnRayy

Hráč

29
18.8.2021 17:54

Zdravím Vás komunito. 

Střílení/Rámování

Mám na Vás dotaz ohledně střílení od PSA. Nechci aby to bylo bráno nějak špatně, či hnusně od mě.

Už delší dobu tu RPím PSAčko, nezakazuju, a ani nemůžu zakazovat někomu střílet, ale jenom by mě zajímalo PROČ některé osoby mají za potřebu tak agresivně střílet. Neříkám, střílejte, když bude někdo někoho ohrožovat, či po Vás někdo začne střílet, nebo jakko-li ohrozovat. Ale při každé 10-80 ( Ujíždějíci vozidlo ), či když Vám někdo utíká pěšky, tak hned od PSA vidím střílení z automatických zbraní. Mám pocit, že nejdřív má být varovný výstřel, což tady nikdo nedělá, dobře, pochopím. Teď Vám jsem dám dva příklady, ano, realita a MTA je rozdíl, ale pokud to má být RP, tak by to mělo být takhle. 

REALITA - https://www.youtube.com/watch?v=uSwdam-PdCw

MTA - https://www.youtube.com/watch?v=JAHEcgL8wk4

Můžete si všimnout u videa z Reality, že tam není žádné rámování, či střílení, i když osoba vystoupila z vozidla, tak nepadl žádný taser, či ostrá zbraň. U MTAčka si můžete všimnout hned, jak Andrew Rock hnedka začal střílet z automatické zbraně.

Tak jo, rámovat motorky, to je taky dle mého podivná věcička, zašlu Vám jsem video, jak se nahání motorka. Video je sice delší, ale pokud to někoho zajímá, tak si to přetočte na poslední 3 minuty. 

https://www.youtube.com/watch?v=M6GDf-7it28

Tak, jak vypadá naháněčka na Skimu, tak, že když má tu možnost narámovat, tak jí narámuje i v 270 km/h.

Poprosím slušné, stručné vyjádření, né žádné hate komentáře, či troll. 

Díky s pozdravem Adameeq, mějte se <3

 

 

 

18.8.2021 18:06

Aneb takové ,,Jak si to vychováš, takové to máš". 

Zeintar

Hráč

49
18.8.2021 19:35, naposledy upraveno 18.8.2021 19:36 uživatelem Zeintar

Naprosto souhlasím. Nedávno jsem se svojí druhou postavou taktéž ujížděl. Neujel jsem ani 10 metrů, dostal jsem ram. Odjel jsem z toho, strážmistr stahuje okénko a začíná mě kropit glockem. Místo zajímavého pursuitu, který mohl trvat přes čtvrt hodinky, jsme se pronásledovávali asi tak 2 minuty, než se mu podařilo mě strefit. (nehledě na to, že střílel ve městě a střelil Xkrát omylem do jiných aut) PS: Nebyl jsem nijak nebezpečný, jen jsem ujel z traffic stopu.

Když jsem se ho následně ptal do PM, proč, tak mi bylo odpovězeno "mě to nebaví dopíči mám nervy". Takže tak.

 

Holub

Hráč

46
18.8.2021 19:44, naposledy upraveno 18.8.2021 19:51 uživatelem Holub

Souhlasím a nesouhlasím zároveň. Proč?
Dá se to jednoduše shrnout do slovního spojení "jak ty na nás, tak my na tebe."
Jsou situace, kdy hráč jde na to férovou cestou a skutečně se snaží o to dosáhnout svého skrze RP cestu (minimálně v rámci možností). Krom odpojení neudělal nic moc špatně a upřímně jsem rád za to, že z toho vznikla jedna z těch víc příjemných honiček. Taktéž si všimněte toho, že hráč měl čistě teoretický prostor k úniku - jel se silnějším vozidlem než hlídka. Když už to vypadalo tak, že pronásledování bude nekonečné (Suburban jednoduše nemá výkon na to, aby tohle dohnal a aby mohlo dojít na bezkontaktní zastavení), tak se začalo střílet a to ještě do pneumatik a tak, aby vozidlo nemohlo již nadále ujíždět. Škoda toho odpojení, jinak to byla hodně fajn zkušenost a jsem za ní rád. Zde jsem za to, aby byly užity prostředky vhodné k situaci a řekl bych, že i byly. Od toho se odvíjí i můj OOC přístup - hraješ RP férově? Okay, hraji férově i já.


A potom jsou zde tyhle situace, kdy ilegál fetky musí dělat na serveru bordel z jednoduchých důvodů:

  1. Jejich mentální úroveň neumožňuje hrát kvalitní ilegál RP (a že ho je na serveru málo)
  2. Zjevně se nudí a tak musí svým chováním kurvit hru jiným
  3. Nedokážou prohrát

K takovým lidem pak přistupuju jednoduše - nejsem k nim tak fér a nedopřávám jim tu férovost kterou dopřávám jiným (PSA musí umět občas prohrát a tohle je něco, co dopřeju těm, co na to jdou fér). Zdravím Nexoyse a jeho bandu, kdy "/do musí být (vložte název čehokoliv, co chtějí využít proto, aby se vyhnuli prohře)" je na denním pořádku. Chcete z toho mít Divoký západ? Fajn, počítejte ale s tím, že smrt injekcí bude zlatý hřeb programu.

TL:DR - Jaké si to uděláte, takové to máte. Když jste benevolentní a hrajete fér, tak hrajeme i my fér.


Mimochodem - zkusil jsi někdy hrát s méně FPS? To je bohužel něco, s čím se Andrew_Rock potýká. Z toho úhlu pohledu je pak nereálné zadržet osobu jinak, než prostředky, které nevyžadují tolik FPS (aneb díky tomu, jak dementně funguje synchronizace v MTA, kde to bere v potaz tvé snímky za vteřinu). A ještě něco - to vyběhnutí skály v cca 1:12 je už něco, co bych bral jako PowerGaming. Není to zrovna něco, co by mělo být vizitkou Helpera.

Zeintar

Hráč

49
18.8.2021 20:02, naposledy upraveno 18.8.2021 20:09 uživatelem Zeintar

@Holub

Nevím, nepříjde mi úplně v pořádku se v rychlosti 225 km/h vyklánět z okénka. (Nehledě k tomu, že střelba začala až při 99 km/h, ale pořád se vyklání při 225 km/h)-..

 

 

Každopádně, tady se nenaráží na tebe, nebo na ty, kteří si to tady užívají. Toto téma je mířeno právě na ty, kteří mají 10 FPS. 10 FPS tě omlouvá, že při začátku PSA naháněčky vylezeš z auta a začneš auto (unarmed, neohrožuje nikoho) kropit s M4? Cmon.

Nehledě toho, že když jsem ještě byl u PSA, naháněli jsme @sammael02 , byla to moc pěkná pronásledovačka. Pak ale někdo přijel a rozstřílel sammaela na hovna. (předtím sammael nestřílel, nic, jen ujížděl) Sammael si dokonce podal stížnost, protože ho dokonce i postřelili. No, prý se to smetlo ze stolu. Takže tak.

 

EDIT: Popřípadě suicical ramování, jako je například toto: 


Powered by LeoSight IFS
LT~68