Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

podávam stiažnost na helpera menom, Sofia Hildegard

1 2



19.8.2021 15:23

Zdravíčko vážení hráči/hráčky,
Nechtěl jsem se k tomu nějak vyjadřovat, ale proměním i můj názor (pohled na věc).
Robine, naprosto chápu, tvé nervy vůči hráčům, kteří denně porušují pravidla a dělají na serveru blbůstky. 
Určitě, se někdy stalo, že nějakému členovi z Helper/Admin - Týmu, uletěli nervičky, poněvadž to již nedávali, ale pochybuji, že by slovně uráželi, daného hráče způsobem, kterým jsi ho urážel Ty. 
Pokud Tě štvou tito hráči a cítíš, že ti brzy prasknout nervy, tak to odpoj, vypni počítač a jdi se projít nebo projet na kole. 

Mně se hodně krát stávalo, že jsem se naštval na hráče, kteří vůbec neerpí, třeba při ujíždění. 
Ale nikdy, jsem vulgárně nenapadal hráče, který porušil/porušuje pravidla (Aspoň si to nepamatuji).
Raději jsem to vždy po dané akci leavnul a šel se uklidnit před telku, kde jsem si i pokecal s rodiči. 
Neuvěřitelně mi to pomohlo.

Mrzí mě, že na skimu je tak velká komunita lidí, která neustále porušuje pravidla a kazí tím zážitky z hraní. 
Co jsem zjišťoval IDčka hráčů, kteří porušují pravidla, tak mají minimálně 100 hodin, což je celkem málo a jde vidět, že jsou na serveru noví a neumí dobře RPit, ale od toho jsou tady Helpeři (Ty), aby dané hráče zaučili. 
Pak záleží na daném hráčovi, zda si něco s toho něco veme (ponaučí se), či ne. 

Robine, jsi skvělý kamarád, ale bylo mojí povinností (Jakožto hráče), nahlásit toto porušení pravidel z tvé strany (OOC nadávky, urážky hráče). Sice, jsem toto nenahlašoval zrovna já, ale jiný hráč, kterému jsem sdělil, že Tě může nahlásit. Vem si s toho ponaučení. Určitě, sis již vzal nějaké ponaučení s toho, co zde komunita psala. 

Mír a lásku všem,
- Kolpanek

20.8.2021 23:23

Ahoj,

o stížnosti vím a budu se jí zabývat. Bohužel jsem v tuto chvíli řeším své další povinnosti na portálu a docházím do práce, čeká mě dovolená. Možná ji proto uzavřu až za týden. Děkuji za pochopení.

Qermo

Hráč

16
21.8.2021 00:12

Jsem bohužel nucen být proti kolegovi z helper teamu. Už jednou jsem tvoji neochotu hráči pomoct viděl, ale naštěstí jsem byl na místě alespoň já a vysvětlil jsem mu to, na co se ptal tebe.

Pokud vidíš hráče co si dá neadekvátní injuries, špatně RPí atd, tak bych řek, že  je na místě mu situaci srozumitelně vysvětlit, nebo mu hodit /mentor. Jinak, pokud vím, tak máme i přístup k at chatu, takže kohokoliv požádat o port do helper lounge, taky není nejtěžší. Za mě Robinova reakce opravdu nebyla na místě a celá věc se dala řešit jednoduše reportem nebo nejlépe mentorem. 

 

Přeji příjemný průběh noci.

- Qermo

Robiiinek

Hráč

15
22.8.2021 21:30

@Qermo, Zdravím tě příteli, víš... On je menší rozdíl mezi hráčem který je začátečník a stál by to o to zaučení, než hráč který je sice začátečník, ale vysloveně se ti vysměje, že zaučit nechce a pokračuje v tom co dělá. V tomto případě jsem nepříjemný na daného hráče, děkujeme.

27.8.2021 23:48
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~60