Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Filip House žádost o práci v ZZS


filiposs7

Hráč

1
22.8.2021 02:52

IC: Dobrý den jmenuji se Filip House a rád bych se stal členem ZZS. Mám zkušenosti jak z terénu tak ze sálu ! Rychlo důkaz -

Tracheotomie - zákrok prováděný pokud daný člověk nedýchá a nepomáhá CPR a medikamenty. Do krku v oblasti pod ohryzek se vyřízne skalpelem malá dirka do které se vloží tracheotomická kanila (trubička) která bude simulovat plíce do té doby než bude člověk na sále s chirurgem.

Byl bych moc rád kdybych byl přijat. Ve městě jsem sice nový ale doktorské znalosti mám.

OOC: Ahoj mám hodně ems zkušeností z FiveM a rád bych dělal ZZS tady <3 umím rpit doktora jen zatím pokulhávám v celkovém ovládání MTA protože je to pro mě novinka byl bych moc rád kdyby jste mě vzali protože asi o nic jiného než je ZZS nemám zájem rpit. 

 

22.8.2021 10:54

Zdravotnická záchranná služba San Andreas

Výjezdová základna Montgomery


Vážený pane Housi,

vážíme si Vašeho zájmu o úvazek na naší výjezdové základně. Prosím, přečtěte si informace k právě probíhajícímu výběrovému řízení na tomto odkaze. Děkujeme i za důkaz Vašich znalostí v oboru neodkladné medicíny, přesto bych Vás rád upozornil na fakt, že poskytujeme terénní péči a tracheostomie proto rozhodně není v našich kompetencích. U resuscitací v případě NLZP preferujeme supraglotické zajištění dýchacích cest laryngeální maskou, v případě lékařských posádek orotracheální intubaci. Není-li možné ani jednu z těchto metod využít, přistupujeme ke koniotomii.

s pozdravem,

MUDr. Tomáš Beneš, Ph.D.

Vedoucí lékař základny


Powered by LeoSight IFS
LT~37