Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh - Padělání peněz


neznamy#6054

Smazaný účet

9
23.8.2021 22:58

Návrh na padělání peněz

Jak by to fungovalo?
- Koupily by ste si tiskárnu (dal bych to spíše za kredity, aby to neměl každý druhý člověk)

- Museli by jste mít u sebe peníze které by ste kopírovali

- Mohli by jste kopírovat pouze po stovkách. Takže bych mohl vytisknout 100, 200, 300kč... 5 300 atd

- Pokud bych platil u NPC, byla by náhoda jestli si NPC všimne že peníze nejsou v pohodě, a tajně zavolá policii. Přičemž by se dal signál PSA členům že někdo má fake prachy.

- Hráč by to v inventáři viděl jakožto padělané peníze, ale pokud by vás prohledával policista tak by to viděl jako normální peníze.

- PSA by poté mohli začít skoumat bankovky, to by samozřejmě nebylo na pět minut ale třeba půl hodinu aby zkontrolovali všechny. Po té by požádali administrátora, popřípadě by se to mohlo udělat že vedení PSA by mělon nějaký cmd na sebrání padělaných bankovek.

- Tiskárna na peníze by tiskala dlouho. Takže kdybych tiskal 500 000 tak bych tiskal třeba dva dny. Kdybych tiskal 1 500kč, tak to bude trvat chvíl.

- Tresty by si určily policisti a IC zákony.

- Pokud by ste chtěli přenášet padělané peníze ve velkém množství, museli by jste vlastnit kufřík, na ten by ste klikli pravým tlačítkem a zmáčkli tam "vložit padělané peníze", následně by vám to hodilo např. "Johny Bagetoslav vkládá do kufříku bankovky" a doc 10. Samozřejmě aby to policisti nemetovali, tak by se přidala i možnost vkládat do kufříku i pravé bankovky. PSA by pak mohla prohledat kufřík.

23.8.2021 23:06

Rozhodně ano! Běžně si na své tiskárně okopíruju kilčo a vytisknu si ho. ._. 

 

Ne, blbost.

Holub

Hráč

46
24.8.2021 00:13

Návrh je hezky sepsaný, ale má jeden hodně zásadní problém - doslova už teď máš peníze za to, že hodinu neděláš vůbec nic. Do toho máš pasivní možnosti příjmu, popřípadě investice. A potom je zde tohle - opět jde o peníze, které by jsi měl za nějakou dobu s malou či minimální námahou. Inflace na serveru je taková, že už teď jsme se dostali do bodu, kde díky absence unique handlingů chybí na serveru největší money sink, který na něm v té době byl. 

Qermo

Hráč

16
24.8.2021 00:37

Nápad fajn, ale bůhví, jak by to fungovalo.


Powered by LeoSight IFS
LT~89

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo