Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadost o unban na cityplay diky

1 2



31.1.2020 10:58, naposledy upraveno 31.1.2020 11:02 uživatelem SedliX

Zahrajeme si spolu takovou hru. Najděte mi tři odkazy z tohoto portálu, které směřují na OwlGaming. Nebo ne, bude stačit jeden. Ale myslím tím odkazy ze skriptového vybavení, ne články na webu atd.

Mám dojem, že jste poněkud dezorientován v čase. Ano, Valhalla nefunguje, ale je to podklad mnohých RP serverů. Když se Valhalla rozpadla, majitel rozprodal skripty. Důležité je to slovo "rozprodal." Tedy skripty z Valhally bylo možno získat legálně touto cestou. Zřejmě se na poli MTA RP pohybujete krátkou dobu, ale OwlGaming přecházelo mnoho dalších serverů, jako  např UnitedGaming. Všechny tyto servery zakládaly na Valhalle. OwlGaming zakládá na Valhalle. Skimo RP také zakládá na Valhalle. Vidíte ten rozdíl? Valhalla je pouhým základem, na který se staví další pokročilé funkce. Přitom bylo možné ji získat přímo od vývojáře na základě dohody. Oproti některým CZ/SK serverů potom Rataj strávil hodiny (nebavíme se o řádu jednotek, ale stovek, možná tisíců, to bude vědět nejlépe Rataj sám) nejen nad překladem, ale hlavně nad pokročilým vývojem. Ty servery, které zmiňuji výše, prostě "udělaly ctrl+c -> ctrl+v."

29.5.2020 01:51
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Rataj udělil za tento příspěvek varování: Porušení pravidla č.19

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~18