Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Neefektivita řešení reportů

1 2



25.8.2021 23:32

Dobrý večer, ahoj, čau.

No, rád bych si opět vylil srdíčko na portále, jelikož se mi zdá, že papouškuji stejnou odpověď snad každý den. Podíváme se tak trochu na problematiku, kterou rádi rozebíráte v donator a help chatu.


Nechce se mi čekat 3 hodiny na report, radši poruším pravidla

Well, takhle to asi fungovat nebude. Chápu problém z vaší strany. Máte auto, bugne se vám pod zem a čekáte několik hodin, než vám ho někdo portne. Dostali jste PK skrze DM, máte u sebe ilegální předměty, nechcete o ně přijít, zase čekáte strašně dlouho. Není to moc příjemné, mnohdy to vede k toxicitě a neshodám mezi hráči a AT. Ale takhle to přeci dál nejde...

Lhal bych, kdybych popíral, že momentální situace v AT není ideální. V posledních měsících nás opustilo fakt hodně členů a je to škoda, avšak jejich svobodná volba. Každopádně snad denně čelí portál útokům trollů a pro fakt drtivou část komunity je to vyčerpávající, mezi ně se řadí i AT.

Mimo denní útoky na portál a Discord je taktéž nutné přičíst denní počet reportů. Divili byste se, ale fakt to není malé číslo. Okolo stejných reportů se točí stejní administrátoři. Denně. Představte si, že byste chodili denně do práce, kde byste dělali téměř totožnou práci, do toho poslouchali věčné stížnosti a výlevy, jak vaše rozhodnutí nejsou fér. Většina z vás by to neunesla, to vím jistě. Další problém je, že musím srovnávat AT s reálnou prací. Proč? Protože vy to tak vidíte.

Normální pracující člověk chodí do práce především za účelem výdělku. Pro vás to administrátoři dělají zdarma. Dělají to, protože chtějí. Věčné názory typu "Když nedělá reporty, tak na co v tom AT je" jsou opravdu, ale opravdu nezdvořilé a hloupé, když to řeknu tak hnusně. Nikdo, doslova nikdo z AT není povinný sedět od rána do rána u hry, aby dělal poskoka každému, kdo si o to řekne. Respekt z AT takřka vymizel, admini chodí na server pomalu v depresích a den co den je tu nějaká potyčka. Není to blbé? Byť jsou ne vždy nejzdvořilejší, pořád si zaslouží respekt. Ano, okolo reportů se motají doslova 3 stejní administrátoři. To není úplně nejvhodnější, na druhou stranu tomu dost dopomohl přístup hráčů. Dnes mne během asistence u reportu dojal názor hráče, že nač by se měl snažit RPit, když to většina serveru nedělá. 

Stále se nadávalo na Killerovy stížnosti, ale právě od něj byste si v tomto měli vzít příklad. Svým nahlašováním velmi pomohl AT, protože nemají oči všude. Dělal něco na oplátku pro adminy, kteří mu vyřešili nespočet reportů. Co ale dělá většina? Už jen pozdravit, slušně poprosit a poděkovat by mělo být automatické, ale vídám to zřídkakdy. Místo normální konverzace s AT to je samé "zase kašlete na reporty, čekám na #1 už hodinu". Zajímalo vás někdy, jak se třeba daný admin má? Povídali jste si s ním někdy jen tak? Jo, nepopírám, že spousta z vás ano, bohužel se zde ale najdou tací, kteří vidí v adminech jen levnou pracovní sílu. 

Jo, teď se samozřejmě spustí lavina narážek typu "tak si vemte další lidi do AT". To není tak jednoduché, jak se zdá. Proces vstupu do AT je zdlouhavý, ověřit zkušenosti hráče, dohnat znalosti a především získat důvěru vedení AT není nic snadného. V komunitě se v minulosti vyskytovalo, vyskytuje a jistě vyskytovat bude dost falešných jedinců. Jiným zase zničehonic přeplo a dělali bordel. Na takovémto serveru to prostě nemůže nikdy fungovat tak, že se rozdají práva a nazdar. Ale pokud stále někteří z vás žijí v domnění, že by to snad dělali lépe, než stávající admini, prosím, podejte si přihlášku.

Moc se mi líbí jedinci, kteří vlastně diktují AT, co mají dělat, a vlastně jak má sám Rataj řešit daný problém. Jsou to takoví Team/Community manageři. Paradoxně o tom ale mluví nejvíce ti, kteří o problematice vlastně nic neví. 

Suma sumárum, TL;DR, vykašlete se na nevhodné narážky ohledně dlouhodobého čekání na report, nefunkčnosti AT a dalších věcí. Nic, ale vůbec nic tím nespravíte, akorát tím AT naštvete. A myslím si, že nejen AT. Respektujme se, vše se dá do pořádku. Vedení AT si je dost dobře vědomo současných problémů, ale nic se nespraví lusknutím prstu.


Já děkuji svým milovaným kolegům z Admin Teamu za všechnu práci, kterou zde odvádějí, za všechny nervy, co s námi mají a především že tu s námi pořád jsou. Jste skvělí, nenechte se namíchnout. 

Jmenovitě děkuji @Rataj ovi, máš to fakt náročný, ale zvládáš se ke všemu stavět a dělat pro nás všechny dost, @SedliX ovi, který pro AT i hráče dělá strašně moc, byť v časové tísni, @Puding za všechny nervy a reporty, spolu s @Lexikonn em i skvělou spolupráci (Lexi, hodně štěstí na novém postu!), @Rezekvitek taktéž za skvělou spolupráci a férové jednání, @acaBeNendohzoR za to, že zvládáš brát vše s humorem, byť pro mnohé útočným, @FLYER ovi za milý a férový přístup, mimo jiné nejepší průpravu k postupu na TGM, @Petriik1 za zábavu při řešení problému, mimo jiné i pohotovost, @SovietDog za nervy a ochotnou spolupráci, byt to tak někteří nevidí, na závěr ještě @sammael02 za nejlepší hrotvornost, oživuješ skvěle RP.


Omluvuji se za tagy, každopádně jste všichni skvělí a jsem rád, že s vámi mohu spolupracovat. 

Vy, hráči, kterých se týká tento příspěvek, zkuste přehodnotit svůj přístup a sáhněte si do svědomí... Zkuste namísto věčného nadávání aspoň slušně poděkovat, poprosit, pozdravit, případně zkusit administrátorovi pomoct, pokud bude jak. Zcela jistě to ocení a produktivita při řešení reportů se určitě zase o něco zvedne.

Těm, kteří práci adminů respektují a neremcají, děkuji a doufám, že vám to vydrží.

Zeintar

Hráč

49
25.8.2021 23:42

Všímám si delší dobu toho, že jsou admini toxic, unavení a znechucení že své "práce". Nebaví je to, nenaplnuje.

 

Tohle je ukázkový jev toho, když je v reálném světě zaměstnanec unavený a nedostatečně motivovaný. Je to úplně to samé tady. Všichni z AT toho mají až moc, nikdo nic nestíhá a nikdo nemá šanci si odpočinout, protože tam prostě vždy je 5+ reportů, které neustále přibývají. (Krom baci, který si teda dělá volno pořád)

 

Již předtím jsem zmiňoval, že je zde málo administrátorů, toto je jen jeden z dalších dopadů, nehledě za to, že většina hráčů čeká na report přes 2 hodiny.

A už vůbec se nebudeme bavit o tom, že tenhle systém je stavěny na systému - vše může udělat jen admin. Prepsat auto na frakci? Nebo prebarvit frakcni auto? Fuuu. Tak důležitá věc, nebezpečná 🥵

 

For real, se systémem, kde je potřeba admin, aby si hráč mohl SVÉ VLASTNÍ VOZIDLO ve SVÉ VLASTNÍ FRAKCI prebarvit, potřebuje administrátora! Když to zkombinujeme s tím že je na 100 lidi 1 a půl admina, není divu, že admini mají tolik práce.

 

Jak to vyřešit?

- Rataji, takovéhle banální věci, jako je presprejovani fr. auta, přepsání auta na frakci (argumenty typu, že by to lidi zneužívali neberu, zneužívají to již teď, ikdyz na to dohlíží at) a takovéhle věci, přepsat, aby to mohli i hráči.

Report systém by se pak mnohonásobně zrychlil a morálka místního AT by stoupla. 

lolcz

Hráč

37
26.8.2021 00:07, naposledy upraveno 26.8.2021 00:08 uživatelem lolcz

Souhlas se Zeintarem, hráči budou mít větší svobodu a nebudou fixováni na Adminy a také Vás nebudou tolik otravovat. (Ikdyž...). Dle mého je to prostě tím, že hráči čekají několik hodin na reporty kvůli věci, která je za minutu hotova, a proto si stěžují.

Vozidla na frakci: Hráč bude muset mít nahraných např. 50 hodin, aby mohl přepsat vozidlo na frakci a bude muset zaplatit poplatek.

 

S pozdravem a přání dobré noci, lolcz.

 

26.8.2021 00:28

Souhlasím s Dzardysem a i se Zeintarem.. já většinou taky někdy čekám přes hodinu na report a nestěžuju si.. vím, že by se to za prvé nevyřešilo a za druhé neurychlilo a hold i admin je člověk jako my a nemůže vyřešit report tady za půl minuty.. asi velká pochvala patří Sovietovi za to, že je na serveru někdy i celý den a dokáže těch reportů vyřešit hodně.. ohledně těch vozidel na frakci tak by bylo asi fakt lepší, aby si to mohl udělat hráč sám od nějakých těch nahraných hodin.

26.8.2021 00:51, naposledy upraveno 26.8.2021 00:52 uživatelem nereznavzdy

Já tady dám druhý úhel pohledu, @Zeinar , zda se mi to jako kravina, už jen z toho pohledu že ty firmy budou přeplněný osobními auty, každej si bude respawnovat jen své, místo opravy, a po naháněčce s PSA rychle respawnout, toho bych řekl že by bylo na serveru až moc až by to z nefunkčnilo AT víc jak v momentální době.

 

26.8.2021 09:06
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Petriik1

Hráč

33
26.8.2021 10:19

Well yes, but actually yes!

👏👏👏

až budu doma napíšu něco delšího...

lolcz

Hráč

37
26.8.2021 10:27

@nereznavzdy,

respawn by byl povolen jen jednou za dva dny třeba. A určitě by šlo nastavit, že by šly povolit jen některé typy aut. Třeba jen BMW, Mergl, Dodávky a kamiony, ještě motorky (Vše ty levnější) a ty dražší auta by musel schválit Admin.

Zeintar

Hráč

49
26.8.2021 11:50

@nereznavzdy 

To se děje už teď. Hráči mají na frakci své firemní auta, nebo si udělají speciální frakci, kam jen nahazi auta, aby se vyhnuli poplatkům. Ikdyž je to přes adminy, tak stejně toto funguje. Mělo by se to řešit ICly, ale stará se o to kdo? Oof, no jo, Rataj.

 

@lolcz

Uz teď je časový delay pro respawn vozidel. Navýšení na 2 dny mi přijde nesmysl. Teď je to nějakých 5 hodin a je to optimální. 

26.8.2021 11:57

@Zeintar AT prověřuje účel vozidla pro danou frakci před jeho přepsáním, většina žádostí o přepis vozidla do frakce se zamítá a to přesně z důvodů, které uvedl Warez. Bohužel spousta vozidel takhle už přepsaná je z minulosti, kdy to přepsali třeba členové AT, kteří už v AT nejsou a není možné dohledávat všechna taková vozidla a přepisovat je na původní majitele.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~126

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

250Kč dnes v 00:09

DarkEvilBetty

99Kč včera v 13:24

DarkEvilBetty

425Kč včera v 12:59

Nejnovější uživatelé
Nik0oo

Registrován 18.5.2024

Tomasek12333CZZ

Registrován 18.5.2024

Tomik123CZ

Registrován 18.5.2024