Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

❓Co je třeba zařídit, aby mi admin vytvořil interiér❓


Lexikonn

Hráč

78
26.8.2021 12:50, naposledy upraveno 26.8.2021 12:51 uživatelem Lexikonn

Chtěl bych sem vytvořit interiér.
Report, který se nám zobrazuje poměrně často. Ale jak to celé funguje a co já potřebuji?
Najdu si místo kde interiér chci. Nesmí to být zabrané místo - Zkontroluji si v /net stránku katastr.ic jestli pozemek někomu nepatří.
Není to funkční GATE. Ne opravdu nedostanu interiér před bránu.
Nedostanu interiér garáže do skladu obchodu. Přemýšlím nad tím. Obejdu celej objekt, zjistím zda to je dům, garáž, hzs stanice, obchod, nebo cokoliv jiného. Dle toho se zařídím.
Vše splněno? Výborně, jdeme dál.
Na stránce leosight.cz/skimo/interiery si najdu ID interiéru, který se mi líbí. Opět to má háček! Ten interiér musí odpovídat velikostně exteriéru. To znamená, že nedostanu luxusní gigantickou vilu do karavanu. A ne opravdu to nejde, netřeba se ješte dvanáctkrát zeptat.
Fajn mám najité místo i ID. Teď si zjistím na kolik mě to vyjde. Na stránce leosight.cz/skimo/kalkulacka zadám mnou vybrané ID intu a místo kde se nachází. Výsledek je částka, která však není finální. Je pouze orientační ale zároveň je to minimální. Co ovlivní cenu? Prostředí, typ nemovitosti a tak dále. Až GA má poslední slovo a řekne jaká bude cena. V 95% je cena hodně podobná (± pár tisíc až desítek tisíc), najdou se však případy, kdy kalkulačka ukáže 1.400.000, ale vzhledem k tomu že je to luxusní vila tak se cena zvýší klidně na 2.000.000, nebo int vychází do podzemí, což je též zvedák ceny (záleží už na uvážení admina)
No mám místo, ID a vím cenu se kterou souhlasím. Teď už jen zašlu report, který by měl obsahovat i mnou chtěné ID
Prosté, že?
A co dělat když nesouhlasím s cenou? Začít od začátku a hledat jinde, nebo vybrat jiný int.


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo