Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Clown fiesta ve vybírání členů A-T. (Přesně jednoho)


27.8.2021 17:24

Předem bych chtěl upozornit, že toto není žádná stížnost. Není to ani nic osobního vůči jakémukoliv členovi A-T. Všem, i níže zmíněným jejich pozici přeji (krom phobiose) a gratuluji.


Zdravíčko, vážení,
dnes byli vybíráni noví členové admin týmu na pozice TGM. Všiml jsem si toho, že do admin týmu byl nabrán i člověk, co byl z A-T vyhozen a v momentální chvíli nebyl ani na pozici helpera. Jedná se o Wrighta. 
Wright je dle mého pohodový týpek, nikdy jsem s ním žádný problém neměl, každopádně co mu dává takové privilegium? 

Ano... Nikde samozřejmě není psáno (alespoň o tom nevím), koho může a nesmí, nebo podle čeho se nabírají lidé na pozice TGM. Jenže více méně byli právě tito nabíráni nějak takto:

  • Buď měl dotyčný přihlášku na helpera a již dříve byl členem A-T. V takovém případě mu většinou žádost byla přijata a byl dohozen do admin týmu na takovou pozici s ohledem na jeho minulou pozici v A-T.
  • Dotyčný prošel přihláškou na helpera, zaučil pár lidí, nějakou tu chvíli pomáhal lidem a poté byl s trochou štěstí nabrán do A-T.

Tohle je můj pohled, jakožto pohled hráče. 

Přijde mi naprosto nefér, aby byl člověk, co byl z admin týmu vyhozen, nepodstoupil ani fází "helpera", a ani si tu přihlášku neuráčil podat.

Co musel Wright splnit, aby byl přijat? Proč byla role dána takto nefér vůči ostatním v helper týmu, ze kterých mohlo být vybíráno. Proč měl člověk, co z toho admin týmu byl vyhozen svou vlastní blbostí úplně jiné podmínky, než mají ostatní hráči? 


Toť to, o čem jsem se chtěl podělit, a na co bych chtěl odpovědi. Ještě jednou pro jistotu upozorním, že nejsem vůbec proti Wrightovi. Je dobře, že někdo v tom admin týmu je a mám ho rád. Pouze nesouhlasím s tím, jakým stylem byl do toho admin týmu nabrán.

Zeintar

Hráč

49
27.8.2021 17:28

Wrightovi to bylo nabídnuto přímo Ratajem, protože má s tím dlouhodobé zkušenosti, tudíž ví, co a jak z admin stránky chodí, co se týče trestů a tak dále.

27.8.2021 17:29, naposledy upraveno 27.8.2021 17:30 uživatelem Zchovankyo

@Zeintar - Díky, to mi stačí.

E// V tom případě vysvětleno. Dále se k tomu netřeba vyjadřovat, můžete prosím lock.


Powered by LeoSight IFS
LT~38