Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Život v karanténě


Maja

Hráč

3
20.3.2020 23:57

Každý z nás se teď ocitá v situaci, kterou by nějaký čas zpět rozhodně nepředpokládal. Nechci v tomto tématu řešit COVID-19, ale na něj reagující nařízení o zákazu vycházení a podobně. Názory na tato nařízení nechme raději stranou. Každého ale tato "karanténa" nějak ovlivňuje. Někoho méně a někoho více. No a mě zajímá: Jak se vám žije v karanténě, jak se vám daří a jak se váš životní styl změnil?

21.3.2020 14:31

Musím říct, že mi to obrátilo život trochu naruby. Ale nemám si, zatím, na co stěžovat. Školu máme distanční formou, je to zvláštní zkušenost, morálka není taková, jaká by byla u prezenční výuky, ale nějak zvládnout se to bude muset. Protože počítám s tím, že léto moc volné mít nebudu (už se šíří informace o tom, že zkouškové bude v červenci), a protože situace je pro všechny nelehká, nastupuji do nemocnice. Náš angličtinář říká, že musíme opouštět komfortní zónu. A tak ze mě bude něco na způsob praktické sestry. Snad naše nemocnice neshoří. Sociální izolace na mně zatím následky nezanechává (nebo je zatím přehlížím). Ale prázdné ulice mají co nabídnout. :D I když včerejší návštěva nejmenovaného supermarketu na mě nezapůsobila zrovna pozitivním dojmem. Summa summarum, dokud mi neřeknou, že se mi o rok prodlouží studium, mám na párku. Teď se jdu věnovat nějakým radostem na Moodlu. :D

21.3.2020 20:09
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
22.3.2020 13:37
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~24