Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Filmy


neznamy#27

Smazaný účet

30
23.3.2020 21:12

Zdar určitě nejsem sám co se po večerech nudí a hledá nějaký film na který se podívá ale ve finále najde úplný hovno takže sem naházejte nějaké filmy co doporučujete a klidně k nim připište svoje dojmy

 

 

Já doporučuju film Nedotknutelní je to film u kterého se budete smát jak koně ale zároveň si i popláčete

čsfd 91 %

 

23.3.2020 21:20
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
23.3.2020 21:35, naposledy upraveno 23.3.2020 22:37 uživatelem Rataj

Za mě doporučuju film In Time (česky Vyměřený čas).

Žánrově: Sci-Fi / Thriller / Akční / Krimi

 

Hodně se mi líbí koncept, na kterém je film založen:

Čas jsou peníze, jenže doslova, lidi od 25 let nestárnou, avšak spustí se jim hodiny na předloktí - znázorňují čas do smrti. Každý tedy pracuje aby měl více životního času a taky musí nějaký tento čas obětovat, aby se mohl najíst a podobně. Čas tady funguje jako běžná měna.

V konceptu se ukrývá také zajímavý odraz skutečnosti, ale jeho vyzrazením už bych trochu spoiloval, takže si to radši pusťte a uvidíte sami.

 

Vyměřený čas ale nemusí oslovit každého, výborný koncept trošku táhne dolů průměrnější zpracování, ale já osobně jsem si i tak film dosti užil a mohu jen doporučit. Škoda, že na tomto konceptu není založen třeba nějaký seriál, nebo alespoň pokračování k tomuto filmu.

 

Film je i v CZ dabingu, ale trailer jsem našel pouze s titulky:

St4rterr

Hráč

5
23.3.2020 21:46

Ja by som odporúčil tieto klasiky (ktoré ste možno videli no nie sú zlé ani na rewatch). Ja mám veľmi rád mafiánske filmy takže za mňa odporúčam tieto:

1) Goodfellas (Mafiáni)

Kto to nevidel je to v skratke brané za jeden z najlepších mafiánskych filmov či už z dejovej alebo z realistickej stránky. Dej sa točí okolo Henryho Hilla (Ray Liotta), ktorý už od mala chce byť mafiánom a nakoniec sa mu to aj podarí.. viac vam k tomu nenapíšem nechcem spoilovat :)

2) Irishman

Nový film od netflixu s obsadením De Nira, Al Pacina a Pesciho. Podľa mňa asi jeden z najlepších filmov ktorý v nedávnej dobe vyšiel. Má 3 h a 30 minút takže vám podla mňa zabije dostatok času

3) The Godfather

Film ktorý asi každý pozná, no pre jeho dĺžku sa málokedy odhodlá ho pozrieť. Momentálne je na to asi najlepší čas lebo viem že 99% ľudí sa nudí. Film je ikonický a naozaj ho odporúčam.

 

bit

Hráč

49
24.3.2020 23:17, naposledy upraveno 24.3.2020 23:17 uživatelem bit

Já bych doporučil dva seriály The Punisher a Daredevil z Netflixu (Můžete je najít na sledujserialy.to).

Z těch dvou seriálů mám radši Punishera kvůli dobré atmosféře a hlavně akci.

O Daredevilovi moc nevím jelikož jsem viděl jen 2. sérii protože se tam poprvé objevilo 3. a nejlepší ztvárnění Punishera.

Pokud vám je herec Punishera (Jon Bernthal) povědomí tak ano hrál v The Walking Dead hrál Shana Walshe a byl i jako záporák ve hře Ghost Recon: Breakpoint.

Lofanek

Hráč

31
25.3.2020 16:10, naposledy upraveno 25.3.2020 16:12 uživatelem Lofanek

Rád vám odporučím film od kórejských tvorcov pod názvom Parazit (Parasite), ktorý taktiež nedávno získal štyroch Oscarov (najlepší film, najlepší režisér, najlepší pôvodný scenár a najlepší cudzojazyčný film). Tento film zahŕňa v sebe viac žánrov a to dráma, komédia a thriller (čiže sa zasmejte a taktiež budete mať chuť zakričať z plných úst). Čo ma tiež velice prekvapilo je to, že trailer obsahuje všetko a zároveň nič, čiže divák nepochopí o čo v danom filme ide.. skúste to sami :)

 

2.8.2020 10:25
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Alfondra

Hráč

37
10.8.2020 09:27

Doporučuji film Whiplash. Děj se dost těžko popisuje, ale garantuji vám, že je to velice dobře investovaný čas. Film dává smysl jen v originálním znění, takže titulky to jistí. Bohužel film v tuto chvíli není na žádné ze streamovacích platforem typu HBO GO nebo Netflix, ale myslím, že všichni víme, kde najít nějaký film zdarma ;)

 

Scor

Hráč

63
15.8.2020 01:52

Poměrně doporučuji film

Unfriended Dark Web

Říkám poměrně, jelikož tento film má taky pár chyb. Námět to není vůbec špatný, ale zpracování již je horší. Jelikož je zde jeden  těch horších filmových stereotypů a to.. Vše jde řešit snadnými cesty.

O čem je děj? (Bez spoilerů)

Matias O' Brien v internetové kavárně našel Laptop údajně zaházený v odpadech. Poté se rozhodl si ho vzít domů, jelikož jeho starý počítač nezvládne zátěž a chce udělat nový software, aby se mohl domluvit s její kamarádkou Amayou. Avšak po pár dní užívání zjistí, že Laptop se zasekavá a poté se ptal jeho přítele Damona o pomoc proč se zasekavá počítač, poté našli na disku schované videa z kamer cizích osob a přístup k aplikaci "The River" kde mu začal psát jistý "Charon" o objednávce. 

Co se mi líbí? (Bez spoilerů.)

Rozhodně to je atmosféra tajemna a to, že tam není moc Jumpscarů. (Které by dle mě neměli být v hororu, protože pokud se máte bát u toho jen díky Jumpscarů tak je asi něco špatně)

Dále rozhodně to, že záběry nahrávek vypadají dle mě dost autenticky a také jsou no... Nechutné což by měli být. 

Co bych vytkl? (POZOR SPOILERY!) 

Zaprvé je to rozhodně to, že vše mohla hlavní postava řešit úplně jednoduše, jelikož majitel Laptopu mu napsal, aby vrátil Laptop na stejné místo kde ho našel, ale on tak neudělal I když mu říkali jeho přátelé, aby ho vrátil . Dále je určitě to, že hackeři jsou zde "všemocný" a všude jsou do minuty. Aneb je to nereálné. 

Pár vět na závěr. 

Film není špatný ani dobrý, je to takový horší nadpruměr. Na ČSFD má 60%.

 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~62