Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Čo je to RolePlay?


23.3.2020 22:42

RolePlay můžeme definovat například tak, že jako hráč hrajete roli své postavy a žijete život oné postavy jako by to byl reálný život. Pouze fantazie je omezení tvorby a hraní s vaší postavou.

Pamatujte si, že vaše postava by měla dávat smysl a měla by mít svoji historii. Postava odněkud pochází, někdy se narodila a podobně. Postava bude mít nějakou práci, ale určitě také může mít různé koníčky a potřeby.

Když hrajete RolePlay, reprezentujete pocity a akce své postavy pomocí /me, /do a IC mluvy. Nesmíte přitom zneužít OOC informaci (Out Of Character - mimo postavu - tedy reálnou informaci) jako vědomost své postavy. A veškerá OOC komunikace musí být vedena v chatových kanálech k tomu určených (LocalOOC pod klávesou B, či GlobalOOC pod klávesou U, případně PM pod příkazem /pm). IC mluvu (neboli to, co říká vaše postava) musíte reprezentovat v IC chatu, ten je pod klávesou T.


Powered by LeoSight IFS
LT~16