Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na všechny admini co mi daly ban za tento týden


JeMappelleJR

Hráč

7
2.9.2021 13:29

Dostal jsem ban za odmítání rpit i když jsem neodmítal nemám s tím problém erpit pak jsem dostal ban za vykrádání aut i když jsem je nevykrádal možná si myslí že okradám firmu GAG u mýtné ale není to pravda protože si nosím svoje mýtné a vždycky si ho tam dám a pak jak dojezdím vytáhnu ještě jsem domlouval že zařídím aby to mýtné nešlo vytáhnout přes admini aby to nekradli tak proč bych asi vykrádal když jsem to chtěl ještě zařídit fakt logika hej

JeMappelleJR

Hráč

7
2.9.2021 13:30

sorry za tu hrubku tam 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post

Nexoys

Hráč

20
2.9.2021 14:14

Reálne, nepochopím to že každý sa tu vyhovára na mýtne 💁‍♂️

Fyolarwir

Hráč

6
3.9.2021 09:21

Zdravím tě Admiku,

1. Tvoje stížnost neobsahuje důkazný materiál k tomu, že by jsi to vážně neudělal, potažmo že Admin nejednal tak jak by jednat měl
2. Tvoje stížnost neobsahuje důležité informace, kdo ti dal ban.. za co ti ho dal.. kdy ti ho dal.

Tvoje stížnost mi bohužel připomíná náhodný generátor slov. Napsal jsi de-facto jednu dlouhou větu, na jedech nádech, vychrlil si ze sebe všechno najednou... bohužel s tímhle se opravdu jako se stížností nedá pracovat. Buďto si na to udělej čas, stížnost sepiš pořádně a potom teprve ji publikuj. Informace které jsi sem dal každý bude brát jako irelevantní a pochybuji, že by ti tato stížnost prošla. 

fyolarwir

4.9.2021 14:34, naposledy upraveno 4.9.2021 14:37 uživatelem SedliX

Ahoj @JeMappelleJR,

ban za odmítání RP jsi dostal oprávněně. Máme video, kde jsi byl jako řidička kamionu přepaden v Angel Pine, na RP útočníků jsi vůbec nereagoval, pouze jsi psal do LOOC, pak jsi se pokusil s kamionem před namířenou zbraní ujet. První část banu tím považuji za vyřízenou, Bača postupoval zcela správně a ban ti udělil oprávněně.

Důvod, pro který ti byl ban rozšířen, jsem konzultoval s Flyerem a nahlédl jsem do logů. V tomto případě došlo k chybce pravděpodobně na naší straně a ban ti bude odstraněn. Po uplynutí banu od Bači se tedy budeš moci znovu připojit.

Stížnost zamykám.

EDIT: Pro příště tě prosím, abys stížnost napsal strukturovaně a odvolával se na konkrétní administrátory a situace (ideálně s přiložením důkazů), při kterých došlo k pochybení. Velmi nám tím zjednodušíš práci a tvoje stížnost bude přeci jen příjemnější pro oko.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~61

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo