Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zdravím chtel bych dostat unban či snížení trestu


Leon

Hráč

9
7.9.2021 21:54

Ahoj stala se takova vec že jsem byl u bazaru aut kde přisel někdo v počtu 3 nebo 2 vytahly guny a řikaji všem na zem,no tak jsem udělal to že jsem zhruba po 1minutě dal /handsup po tom jak se jeden z nich mirne nedíval na mě tak jsem řekl dyg kilo a utekl jsem domu protoze to bylo hned jakokdyby za tím kde to přepadali k tomu jsem mel na sobe neprustrelnu vestu takze trefa do zad by mě nějak moc nezabila pak mě portl admin a dal mi ban na 24H za fear a odmítaní rp což je uplna blbost tu jednu minutu co jsem nedal /handsup tak jsem řikal co co....

takže bych rad chtěl aspon snížení trestu.Vasily Simirov

7.9.2021 22:19

Ahoj,

Tak to jsem já, ten admin, který si tě portl k sobě.

Viděl jsem video, kde z vaší strany došlo k 0 fear + odmítání RP.

Ano, ty jsi dal ruce nahoru ale ty jsi zandal toto:

 

Následně jsi začal utíkat po tom, co na tebe mířil cápek s heklerem a druhej co měl glocka. Já ti nevím, i já erpim nelegál ale jakmile je přesila spolupracuji a nehraju si na Terminátora.

Zde máš mojí odpověď.

 

JackBednatek

Hráč

4
7.9.2021 22:43

24h za takovou kravinu...

Nexoys

Hráč

20
7.9.2021 22:46

Ja ako jeden s nich čo mal Hekler HK416, začal si utekať strieľal som dokonca a aj keby tá netrafim tak náboje ako letia snad vidíš..

 

- Zero tolerance

- NonRP fear

- NonRP injuries ((ano mal si ťažké zranenie))

7.9.2021 22:48

RP co jste předvedli podle mě nebylo zdaleka dostatečné. Plus to odmítání rp.."vy nenatáčíte, my neerpíme"? Co to je za novotu? :/
Ban máte oprávněně všichni a nejdelší byli na jeden den. To není tolik abyste to nevydrželi, zítra si k večeru zahrajete.
Zamítám, uzamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~70