Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Obraz Skimo RP komunity.


neznamy#5604

Smazaný účet

12
11.9.2021 23:13

Zdravím,

chtěl bych vás pobavit výstřižky z logů z mé jedné dnešní RP akce. Doufám, že se nikdo nepohorší, že pár screenshoty ukážu obraz Skimo RP komunity.

Abych vás stručně uvedl do děje. Prodávali jsme 3x Glock 17,  ozvali se týpci, domluvili jsme se na nějakou tu schůzku. Dorazili jsme, týpci uviděli, že mám samopal KAC PDW (měl jsem i status, že ho mám na popruhu, abych mohl rychle reagovat - měl jsem ho i při prvním setkání, i při druhém, když přijeli "z banky"),

najednou potřebovali do banky. Dorazili "z banky", na první pohled nic podezřelého až na slečnu za budovou, kterou jsem šel zkontrolovat a tam se to zvrtlo. Přestřelka jak sviňa, ukončená tím, že jsem dostal PK a ban na 10h za odpojení z RP akce.

Teď ta vtipnější část.

Na místě byli 3 lidé od nich a my byli 2. Jeden z nich (G1) schytal půlku zásobníku do těla a upadl do bezvědomí.

Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby po chvíli nevstal a bez statusu začal střílet dál (je možné, že jsem si ho v tom zmatku spletl s někým jiným, ale později zjistíte, že porušení pravidel nastalo, i kdyby dostal PK)

Po tomto následovalo pár naháněček, kdy jsem se OOC snažil zjistit, co se děje a kdo je s kým (na první pohled mi přišlo, že tam byla ještě třetí strana - to oni sami vyloučili). Pro pochopení - já jsem B1, Boris Artyomovic.

Dále mě chtěli obrat o zmiňované 3 Glocky a KAC PDW (došly mi náboje, snažil jsem se utéct, ale nepovedlo se, dostali mě a já z celé akce poměrně zmatený jsem se snažil si prosadit, že se jedná o obchodní podvod)

Sám jsem byl párkrát poučen členem A-Teamu, když jsem dělal podobné voloviny, že se to dá uznat jako obchodní podvod - vylákat někoho na základě inzerátu, obchodu a poté "změnit plán". Proto si dále stojím za tím, že se jedná o obchodní podvod.

Po neochotě druhých jakkoliv zachovat kvalitu RP jsem ztratil své nervy a asi na pět minut jsem se odpojil ze serveru. Ban za odpojení vnímám jako oprávněný a jsem s tím v pohodě, přeci jen už mi není nejmíň a měl bych umět řešit takovéto situace s klidem.

Když přeskočíme tyhle nesmyslné dohady, zda-li se jedná o obchodní podvod, nebo ne, máme tu vtip celého mého postu. Pro pochopení přidám jeden screen znova.

Někdo, kdo nejspíš neví, k čemu statusy slouží, mě upozorňuje, že neeRPím.

Chápete to? To jsou vtipálci..

Jak už jsem psal, je možné, že jsem se v tom zmatku přehlédl a G1 dostal PK, ale i v tom případě v tom vidím porušení pravidel - vracení se na místo "smrti" (úrazu.. nevím).

Rozhodně si nepřeji, aby toto někdo vnímal jako nějakou stížnost. Kdyby to byla stížnost, píšu ji jinam.

Celým tímto bych chtěl jen poukázat na "vychcanost" hráčů Skimo RP. Hráči zmiňovali, že celou akci natáčí, tudíž příslušný admin nejspíš viděl pohled minimálně jednoho z nich a rozhodně nepochybil, ale bohužel v RP akci těch pohledů bylo víc. 

Sám bych RP akce obecně přirovnal ke stavbě zdi, kde skládáte cihlu po cihle. Zde byla zeď založena na nic a je na pohled hodně křivá. Hráči zřejmě ukázali jen mé pochybení, za které jsem byl spravedlivě potrestán, ale své nikoliv.

Byl bych rád, kdyby si každý, kdo si to přečte odnesl poučení, že je dobré si nejdříve zamést pod svým prahem. Roleplay hraji relaxačně a vážně mě nebaví eRPit RP akce, které jsou hrané tak, jak se někomu hodí. Pak v tom mám docela zmatek a sám nevím, jak a co eRPit, když po mně střílí postava v bezvědomí.

Přeji hezký zbytek dne, mějte se :)

 

 

 

 

 

Soudruh

Hráč

16
11.9.2021 23:20

Děkuji za zveřejnění frekvence. Už teď tu píše nějaký maskovaný mentál. :3


Powered by LeoSight IFS
LT~41