Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za DM za nic


Leon

Hráč

9
16.9.2021 20:55

Ahoj vklidu si hraju za jinou posatvu a najednou ban řikam co je pak si vzpomenu že jsem mel potyčku s psa kamoska jela v tahači a nějaka audi ji bourala snažila se ji zastavit,pak jsem dostal info do vysilačky že ma problem ze se ji někdo snží asi okrast a že ji pronasleduje nějaka audi tak jsem nasedl s kamosem do auta vzali jsme guny munici a tak dale..ja přileji sme stale jel za ni řekl jsem do vysialčky že ji vidm najednou ta audi přimo najede bokem do toho tahacem takze jsem mel sanci vytahnut zbran a zabit toho typka,pak přijela hlidka psa ktera už vědela o co se jedna schval jsem se za auto psa zastavovala,tak jsem mě napadlo že je sejmu nepodařilo se ale hralo se dal odvezla mě dalsi hlídlka ja stanici kde mě dal do cpz a chill 2hodiny šel jsem na druhou postavu kde jsem zacal si dělat srandu s typku kteří meli černou audi tak jsem si z nich delal srandu chill byl tam typek kterej mi rekl ad nervu ty černa svině nebo tak neco ja rpil černocha tak jsem okamžite zacal reagovat tim že jsem se mu postavil čelem on mi dal pěstí na bradu ´´/me dava mu granat´´ tak jsem do /do napsal kam a do ooc chatu jsem napsal co je to granat ? :D

odpovězeno mi bylo tak že je to pěstí do /do odpovědel na bradu,to bylo dobry nemam problem ale pak jsem utekl šel jsem ta typkem kteremu řikam tupac a řekl jsemm u že mě napadá nějakej typek že je to rassista řekl mi že mam svolení ho dobit tak jsem za nim šel udělal jsem tohle /me chyta ho pod krk /do s? odpovedel /do f že vytahuje taser tak jsem utekl do vody a pak jsem dostal ban vubec nevím jaký dm.

DnOndra

Hráč

50
16.9.2021 21:15

Záznam mi byl zaslán, Audina nenabourala, naopak kamión naboural do ní. Upřímně jste neměli k DM důvod, teda pokaď nepočítáte důvod že nějaké auto jede za kamiónem.  Celá akce co jste tam předvedli byl shitfest.

Délku banu ti udělila Puding, záleží na ní jestli vám ban zkrátí či udělí.

 

-Ondřej.

Leon

Hráč

9
16.9.2021 21:19

to je hezky no ale ja k tomu duvod měl to že tě někdo pronasleduje a snaží se tě zastavit nevím no jak jsem to měl brat

Michael

Hráč

19
16.9.2021 22:40, naposledy upraveno 16.9.2021 22:44 uživatelem Michael

Ahoj @Leon,

já jakožto "frajer" v té nablýskané Audině se ti rád vyjádřím k tvé "nevinně". Vše začalo, když tvá kamarádka něco málo po 6té hodině jela z Blueberry do Montgomery. Kousek před radarem byla dopravní nehoda, u které jsem zastavil na kraji vozovky. Tvá kamarádka jela příliš rychle a narakvila mě v plné rychlosti. Z její strany jsem čekal nějaké pořádné injures, neboť čelně narazit do fyzicky stojícího objektu není na RP typu "/do pásy cukly". Tvá kamarádka se jenom otočila, zacouvala, napsala, že mám stát na výstražných a vymluvila se na lagy. Celou situaci jsem se rozhodl vzhledem k častému skipování řešit skrze IC. Po asi 2 hodinách úspěšného pátrání byla tvá kamarádka vypátrána, tak tam proběhlo nějaké ICčko ohledně poptání se na detaily. Jakmile jsem však začal volat strážce zákonu, tak tvá kamarádka neváhala ani jednu malinkou chvilku, pomočila své kalhotky a nasedla do 8tunového tahače, kterým se pokoušela ujet. (asi marně proti S8čce :( ) Celou dobu jsem ji pronásledoval a sděloval průběžně policii mou pozici. Po chvíli pronásledování se najednou z ničeho nic objevili dva tragédi v raptoru, kteří bez jakéhokoliv RP nabourali do mě, což vedlo ke kolizi s tahačem. Spolujezdec raptoru neváhal ani chvíli a celou situaci vyřešil rozstřílením vozidla, k čemuž se dostáváme k tomu DM. Neměl si jakýkoliv důvod k tomu vozidlo a mě rozstřílet, což je dle pravidel DM, za což si byl dostatečně potrestán. Celá RP akce byla po vaší nepřítomnosti upravena a doRPena dle rozsudku TGM. 


Rada pro příště. Když-li se už snažíte být mafoši, tak aspoň vynechte tu komunikaci skrze frakční OOC chat, neboť vždy se najde v té frakci rozumný člověk, který to nahlásí a vy se pak divíte a vše zapíráte.

S přáním hezkého zbytku večera
Michael

16.9.2021 22:41, odstraněno 16.9.2021 22:41 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
17.9.2021 03:29

Ban vypršel, téma tím pádem uzamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~57