Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

AT si děla co chce jak kdy to byl jeho


Mufasa

Hráč

4
19.9.2021 18:31, naposledy upraveno 19.9.2021 18:32 uživatelem Mufasa

Zdravím dneska sem byl na serveru mám na serveru auto bazar kde sem byl prodával vozidla najednou tam přijdou 2 lidí z zbranemi okrádá ji nás tak sem si podal report že mám podařeni že nemají důkaz záznam z okradení Ať přijmul report 15minutach přišel nic ho ne zajímalo ptal se co stálo řikam psal sem v reportů že mám podezření na to že nemají záznam Ať bylo úplně jedno co stalo když on tam ne byl na to odpověděl teď točím ja mám velké podeřeni že AT zneučva svoje práva na server důkaz ne dostal ani od jednoho z nás  ty zbranema  zabili dva lidi kteří tam byli jenže ty dva lidi hned co se rozpadli u nemocnice tak zpátky přišli na to misto kde na místo umřel a kde se dopustili dalšího pravidla po smrti na místo kde jsi umřel tam asi nějakých 15 minut nebo hodinu nesmíš na to místo kde se můžou nebo nějak tak to je a není AT  to vůbec nerespektoval nezajimalo ho to  a psal jsem mu to vůbec to prostě to ignoroval prostě dělal jsi na severu co chce jak kdyby server patřil jemu jen že mu ne patří je jen modrerator  jenom pomocníka nikdo ty admini ne hlida přitom porušují jeste vice pravidel než hráči  administrátor tam taky nebyl a administrátor který tam jsou na byl takhle jenom jediný on mám podezření že administrátor zneužívá svoje pravomoci které na serveru má a tímto bych chtěl nahlásit a podávám taky  bych rád kdyby to administrátor bylo řádně potrestán za to jak se chová k hráčům.

Až si majitel serveru bude hlidat AT rad na serveru si za hraju () ")

19.9.2021 18:38

Abych se vyjádřil k tomuto salátu, kterému říkáš stížnost: 

  • měl jsem logy k celé akci
  • stále čekám na video, mimo jiné mám z akce záznam i já 
  • když někomu dáváš věci po tom, co ti je ukradne, tak to neznamená, že je zničíš
  • s prostřelenou hlavou asi těžko budeš běhat po garáži -> proto to PK
  • lísteček, na kterém je napsáno "kamera", nikterak neslouží, je to jen lísteček

Dále by bylo příhodné říct, v jakém konkrétním ohledu jsem já zneužil své pravomoce, protože by mne to skutečně, ale skutečně zajímalo. Nejsem sám, kdo úplně nechápe pointu této... zprávy. Odmítat vydat obsah peněženky s výmluvou "je to zamklé serverem" ti taky moc nepřidal k tomu, že jsi zničil předměty, které jsi jim měl dát.

MajkyCZ2020

Hráč

13
19.9.2021 20:09

pokud můžu rád bych se k vyjádřil k tomu co tu vidím..

nemyslím si že členové AT by měli zapotřebí zneužívat nějaké pravomoce v jejich záměru nebo záměrů jejich kamarádu,kteří nejsou v AT..

druhá věc je taková co mě velice zaráží je styl podání tohoto tématu..abych pravdu řekl moc jsem toho nepochopil krom toho že skáčeš z jedné věty na druhou která nemá hlavu ani patu..

samozřejmě že by mělo být video kde je vidět průběh akce a řádné RPení..pokud tebe někdo v bazaru okradl tak je asi logické že ty určité itemy jim dáš..když je zníčíš dá se to brát že defakto nad tím brečíš že ti někdo IC ublížil a hledáš OOC okolnosti aby jsi nepřišel IC k ujmě.. spousta lidí když je okradeno o vetší částku,zbraně nebo tak tak buď to zníčejí nebo se odpojí či zahrajou tzv ´time out´ ale je to jen můj názor na danou situaci a nemyslím si Dzardys by měl bejt ten co zneužívá pravomoce či dělá naschvály.. možná že z tvého vidění došlo k porušení pravidel.. ale měl by jsi zhodnotit nejprve to co a jak jsi zaerpil ty! pak se podívej na to jakým stylem RPily ti druzí.. je to jakoby forma odpovědi.. pokud ty se jakoby chováš neadekvátně v IC stránce tak samozřejmě že IC RP nebude pro tebe adekvátní a budou ti to dělat IC horší pokud správně chápu dostal jsi PK fajn..prostřelená hlava a ty běháš udajně po garáži? mnoo z vlastní zkušenosti vím že když usekneš slepici hlavu taky ti ještě chvíly běha bez hlavy..ale u člověka to tak fakt není.. bud rád že jsi nedostal CK což ti taky mohly dát.. 

Mufasa

Hráč

4
19.9.2021 20:42

ty nemáš nic tak ne kecej místo toho aby si řešil to na co sem tě volal si řekl ted to točím jak ale co se dělo před tým co si tam ne byl tak ty bylo uplne jedno rovnou sem ty tam i psal do ooc že mi přijde že si za ujati vuči moji osobe tak asi maš v živote hodne smutku když přijde na server bereš si to na hráču co ty hračí co tam umřelí spatky přišlí co si stim udlela nic jen si na to koukal to ses AT podle mě ses podplacení napomahaš sou ty blisko asi si zapomel ale server není pro uzavřenou komunitu ale je je veřejne že mam 100hod puding tak dej mam brečet misto toho hledat chybu u hráču hledej i ji v sobe proc asi na vás hraší stežují server top když začinal z AT ktery tu bylo ted tu nechal odpad :)

Mufasa

Hráč

4
19.9.2021 20:48

MajkyCZ2020

tu se ne řešilo nic proč bych ne rp nebo já něco porušíl tu jde jen o to že hrač ktery me okradal ne měl zaznam

je mu to bylo jedo ani si to ne vyžadal ně měl duvod to řeši jo je to scerry na to to budu řeši že 

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
19.9.2021 20:49, naposledy upraveno 19.9.2021 20:56 uživatelem Dzardys

Fuh, snažím se nějak rozluštit smysl zprávy, spíš v tom vidím jen opakované urážky. Nařknout mne z korupce je vcelku závažné, tvůj report mimo jiné ani nebyl opodstatněný. Kdežto to, co říkali hráči, bylo i doložené. Tvá neustálá recidiva a kopání kolem sebe jednoduše vyústila v prostředí, kde se nedalo nic řešit. Proto jsem vše řešil jednotlivě, mám logy od všech hráčů, kteří tě přepadli a dost jasně zde bylo vidět, jak ses choval. Musím ale uznat, že jsi mne dostal ve chvíli, kdy jsi řekl, že po zničení předmětů je u sebe mají hráči pasivně. Asi ti úplně nedochází, že ty předměty skutečně chtěli mít, to je tak nějak smysl celého okrádání. Dřív, než budeš obviňovat druhé, se zamysli nad tím, jak se vyjadřuješ a chováš ty sám. To, že jsem portnul hráče, který na místě dostal PK, bylo taktéž opodstatněné, jelikož ho před PK hráči okradli, ale než jim přesunul itemy, dostal PK. Spousta tvých reportů nakonec vyústí v ban i pro tebe, zkus se trošku zamyslet nad tím, jak se chováš nejen k administrátorům, ale i celkově k druhým. Ty bany nemáš neprávem a nepletu-li se, na svém kontu máš už opravdu spoustu banů. Tvé jednání zcela jistě není v pořádku. Ano, ani já sám nejsem dokonalý, ale veškeré mé počiny zde měly svůj důvod, který ty samozřejmě nevidíš, protože jako spousta dalších hráčů vidíš jen to, že je admin zlej a dal ti ban. 

EDIT: Každopádně myslím si, že má tvrzení byla opodstatněná, doufám, že se u žádosti o UB budeš vyjadřovat slušněji.

Mufasa

Hráč

4
19.9.2021 20:59, naposledy upraveno 19.9.2021 21:00 uživatelem Mufasa

tak to jo perma ban xDDDDDDDDDDDDD tak to jo za pravdu pravdu nikdo ne rad vidi xD  

Mufasa

Hráč

4
19.9.2021 21:01, naposledy upraveno 19.9.2021 21:02 uživatelem Mufasa

aha tak si prosil puding aby dal permu to je smutné neboj tu už zadat ne budu 

:()

pošli sem aspon log jak vas na serveru uražím ason je to smute že ani nevite za dat ban tak si vymejšlt možna že sem odmital rp dobre ale nadavky xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
19.9.2021 21:03

Každopádně je zde víc odpovědí, než je třeba, mimo jiné se konverzace zde posouvá někam, kam by pod tímto příspěvkem směřovat neměla. Až tuto, jak to nazvat, stížnost bude někdo řešit, tak si to odemkne. Do té doby uzamykám.

19.9.2021 21:03

Nemá smysl z toho tady dělat ještě větší cirkus. Podej si za měsíc žádost o UB.
Zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~100