Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Andrew Rock


neznamy#6563

Smazaný účet

41
19.9.2021 22:40

Byli jsme u našeho baráku, měl jsem kupovat auto, psali jsme, že jedeme do banky, během toho okolo nás projel Andrew Rock, takže pravděpodobně viděl tu zprávu. Když jsme přijeli do banky tak už tam čekal společně s Marenickem (nebo jak se jmenuje, prostě s někým v raptoru), zastavil nás a rovnou na nás začal mířit, tudíž nějaká náhodná prohlídka to být nemohla. Chtěl jsem ho zabít, ale omylem jsem neměl nabitý glock, tudíž nás postřílel všechny. Díky tomuto se domnívám, že se dopustil METAGAMINGU. Dovolil bych si poprosit o vyšetření celé situace, neboť toto je opravdu divné - chtěl bych vidět komunikaci mezi Rockem a Marenickem. (podotýkám že jsme jeli autem se kterým nikdy nebyla spáchána žádná trestná činnost / nemohl nikoho z nás v něm vidět, neboť to bylo to auto co jsem měl kupovat, tudíž podle auta nás poznat nemohl)

19.9.2021 23:06, naposledy upraveno 20.9.2021 18:22 uživatelem Dzardys

Ahoj, děkujeme za nahlášení hráče. V nejbližší době se na to podíváme, počítej s tím, že budeš pravděpodobně kontaktován ohledně dovysvětlení, případně poskytnutí nějakého důkazního materiálu. V případě potřeby se obrať například na mne formou aplikace Discord - Dzardys#3287


EDIT: Jak jsem slíbil, tak jsem učinil. Poptal jsem se administrátorů, kteří u akce byli, mimo to, že byla celá akce v podstatě pod dohledem administrátora, mi byl poskytnut důkaz ohledně počinů hráče Andrew Rock, který současně s tvrzením administrátora zcela jasně popřel jakýkoli metagaming a de facto jakákoli další porušení z jeho strany, oproti tobě a kamarádovi, kteří jste buď nečekali u nemocnice, nebo jste ukradli frakční vozidlo, tak sehrál akci v souladu s pravidly. Každopádně i tak děkujeme za nahlášení, budu ale nucen toto konkrétní nahlášení zamítnout.


Powered by LeoSight IFS
LT~38

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo