Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Neaktivita PSA


karlito

Hráč

21
20.9.2021 16:29, naposledy upraveno 20.9.2021 16:30 uživatelem karlito

Zdravím jelikož jsem úspěšně splnil psychotesty a zvládl i test ze zbrojního průkazu. A tím pádem se zde nabízí si nechat udělat zbrojní průkaz, no a právě tady nastává menší problém už od čtvrtka naháním někoho kdo by mi to mohl udělat a z mého pátrání jsem dostal pár tipů kdo má na to oprávnění. A ty lidi naháním už od toho čtvrtka a ještě se mi to nepovedlo, ano ano chápu že chtějí mít své RP nebo i chvilku volného času který nechtějí trávit jen na skimu. Ale všiml jsem si že nejsem jediný kdo má tento problém jako já a tímto bych chtěl na to jen upozornit nikoli si stěžovat, je jasné že vše nemůže být hned ale chápeme se. Díky za pochopení Karlito.

20.9.2021 16:43

Ahoj, rovnou ti na to odpovím z pohledu vedení PSA. Udělovat zbrojní průkazy na Skimu je sebevražda, protože se najdou experti, kteří najdou díru v pravidle 40 a pak si na všechny svoje ilegálky nakoupí přes ZP zbraně v ammu, čemuž jsme učinili přítrž. Rozumím, že tě tohle celkem súžuje, každopádně chceš vlastně po AT, abychom řešili IC věc, ačkoli administrátorům není v podstatě nic do dění v IC světě, pokud se nejedná o porušování pravidel. Dalším faktem je, že ZP vydává jedna jediná osoba. Ano, "tak to umožněte víc lidem"... Well, ani tohle nejde dát jen tak každému, ale opět, je to IC věc a my ti s tím v rámci AT skutečně nemáme jak pomoct. Budeš muset jednoduše počkat, než nastanou změny a vydávání ZP bude opět v plném proudu, pokud se tedy najdou schopní jedinci, kteří je získají. ;)

karlito

Hráč

21
20.9.2021 17:11

Díky za odpověď, já si nepřišel stěžovat ale upozornit na tento problém. Ano chápu že je to IC ale ono když ti to nikdo "nevydá" pár dní co se pokoušíš někoho nahánět tak tě to trochu naštve. Takže jak jsem pochopil tak to nebude lehké potom přímo získat ten zbrojní průkaz.(myslel jsem si že mě jen zaevidují v tom systému a je hotovo).Ale toto je už IC jak se to dělá. No takže si chvilku počkám a snad se to stihne než mi propadnou psychotesty. :D

Julik

Hráč

31
20.9.2021 18:06

Ano a tím souhlasím to je asi true ze by dost lidi s ZP kupovali zbraně z ammu a mohly by na tom za 1 výdělat a za 2 i tak by měli proste střelnou zbraň za drobné a mohly by dělat na dále ilegal a když dostanou pk tak jim zbraň nezmizi,ale jsou i tací kteří jsou normální a a chtěly by se legálně bránit např proti takovým rádoby mafiánů zde na skimu...ale doba psychotestu taky není nekonečna...

20.9.2021 18:52

Je hezké se hájit psychotesty, ale hlavní slovo ohledně ZP má PSA. I když budeš mít psychotest a osvědčení, pořád to neznamená, že ten zbroják dostaneš. Ale rozumím, že tato zkušenost není nejmilejší.

karlito

Hráč

21
20.9.2021 18:54

@Julik Přesně jak píšeš, já bych patřil mezi ty normální. No ty psychotesty nejsou na pořád no rád bych to vyřešil co nejdřív. 

EndyValke

Hráč

8
20.9.2021 19:18

Zdravím. Též čekám na ZP. Škoda že není předem nikde uvedené že vydávání ZP je nějakým způsobem omezené ale to se nedá nic dělat. Bohužel pro nás normální hráče kteří chtějí pouze odvracet okrádací RP akce se opět nic nezmění. Mohl by tedy alespoň nadejít den kdy si A-Team pořádně posvítí na tyto již zmíněné RP akce. Nastavit jim nějaké pravidla. Často se stává že tyto RP akce nedávají smysl ale raději tuto RP akci dohraji než abych dostal CK nebo musel čekat na report, čímž nechci říct že A-Team nic nedělá a neřeší reporty. Chápu že na serveru hraje mnohem více hráčů a mají daleko složitější reporty ale raději než čekat než se mě někdo ujme, RP akci dohraji a peníze odevzdám. Už jsem takhle odevzdal +- 3 miliony a to už mi nikdo nikdy nevrátí. Z mého pohledu to nekoresponduje se zdravím rozumem. 99% možná 100% hráčů na serveru by v reálném životě doopravdy nikdy nikoho neokradly a nezabili. Tak proč to praktikují ve hře a kazí tím tak zážitek. Okrádání je vlastně jediný důvod proč si chci pořídit zbrojní průkaz. Hraji poctivě. Rpím tak jak bych se zachoval v realitě a nedělám žádné nelegální činnosti. Chci si normálně vydělávat a šetřit peníze. Koupit si dům, drahé auto a založit firmu, jenže s těmito hráči je to více méně tak zdlouhavé až je to nemožné. Alespoň bych zpřísnil pravidla těchto RP akcí aby byla šance na okradení daleko nižší než nyní. Děkuji.

20.9.2021 20:27
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

EndyValke

Hráč

8
20.9.2021 20:41

Tak to je snad úplně jiná situace ne ? Řidič nákladního automobilu je zaměstnání. Za to máš výplatu a můžeš si kupovat co tě napadne. Okrádání je trestná činnost. Přijdou ti snad obě tyto varianty na stejné úrovni ? Když půjdeš jezdit nákladním vozidlem tak je to snad nelegální činnost ? Člověk co někoho zavraždí přeci nemá v hlavě něco v pořádku. Nesouhlasím s tvým názorem. Možná kdyby jsi to více rozepsal tak to třeba pochopím.

 

20.9.2021 21:44

Diskuzi si prosím přesuňte jinam, ne pod stížnost.

Vzhledem k tomu, že jako AT skutečně nemůžeme zasahovat do IC, pokud nedošlo k porušení pravidel, nemůžeme tuto stížnost jakkoli vyřešit. Uzamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~99

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024