Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

📚 Akademie PSA


20.9.2021 17:13, naposledy upraveno 11.2.2024 20:01 uživatelem Dzardys

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


Co to znamená Akademie PSA?

Akademií PSA rozumíme dobu, kdy je fyzická osoba přijata do sboru na základě úspěšně vyhodnocené přihlášky a úspěšně splněného pohovoru až do doby, kdy je povýšena na hodnost strážmistr. Jedná se o období, kdy policista získává nové vědomosti a je testován z jejich znalosti, zejména tedy znalosti postupů, předpisů, směrnic a zákonů.


Kdo má na starost Akademii?

V současné době se o Akademii starají:

kpt. Steve Zayas #198
por. Lena Zayas #329
a členové FTO


Dělení Akademie

Akademie PSA se v současné době dělí na dvě části, tedy část teoretickou, kdy policisté získávají znalosti z dostupných materiálů. Po volitelné době mají možnost přejít na část praktickou splněním teoretického testu, kde je následně čeká bezpodmínečných 15 hodin hlídkování se členy FTO (Field Training Officer). Po uplynutí 15 hodin na hlídce mají pak členové Akademie nárok na postupovou zkoušku, která se skládá z šesti hlavních tématických okruhů a jejich znalost je prověřována jak teoreticky, tak i prakticky.


Co se stane, když Akademií policista neprojde?

Každý policista má nárok absolvovat až tři pokusy během postupové zkoušky na hodnost strážmistr, stejně tomu tak je i během teoretického testu na hodnosti rotný. Za každou neúspěšnou zkoušku během postupu na hodnost strážmistr jsou policistovi přičteny 3 hodiny hlídkování navíc, aby tak měl možnost dopilovat své znalosti a lépe se připravit na zkoušky. V případě, že se policistům nepodaří absolvovat tyto zkoušky, bude s nimi ukončen pracovní poměr a nárok na novou přihlášku má policista až další měsíc.


Závěrem...

Akademie PSA připraví policistu na jeho budoucí povolání, každý člen Akademie má právo se po celou dobu Akademie a zároveň po celou dobu pracovního poměru obrátit na kohokoli z kolegů ohledně pomoci s pochopením jakéhokoli problému, kterému člen Akademie čelí. S úspěšným splněním Akademie bude účastníkovi odškrtnut kurz Základní odborné přípavy, po němž bude mít možnost vykonávat samostatnou hlídkovou činnost a taktéž plnit další kurzy, které se mu ve výkonu povolání budou hodit. A nezoufejte! Pro schopné policisty máme výhodnou postupovou nabídku. Každý čerstvý člen Policie San Andreas má nárok si zažádat o jednodenní postupovou zkoušku, která mu umožní celou Akademii přeskočit. Avšak zde jsou kladeny daleko přísnější nároky!



Powered by LeoSight IFS
LT~43