Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

chtěl bych zažádat o snížení trestu


Kronos

Hráč

4
23.9.2021 12:00

Včera jsem psal žádost o unban, ale nějak se to vymklo a pořád jsme tam psali a hádali se, proto bych tohle chtěl použít jako druhou žádost, kde to bude už v pohodě, a všechno se vyřeší normálně.

 

Takže dne 22.9 jsem dostal ban na 123h, za odpojení z rp, beru na sebe tu vinu že jsem si neměl měnit tu postavu, ale ještě nezačalo pořádní rpení a už jsem byl pryč, šlo o to že jsem si stopl nějaký týpky aby mě hodily do blueberry, po cestě vytáhli glocka a v tu chvíli jsem si změnil postavu, ale vim že mě to neomlouvá a moje reakce na to nebyla nejlepší. Naštvalo mě už jenom že jsme s kámošem kupovali obleky a auto jsme nechali před obchodem zaparkovaný, a když jsme vyšli tak odtahovka mi to auto odvezla, a byl jsem z toho naštvaný a nechtěl jsem bejt ještě víc kdyby mě okrdali. 

ban byl od acaBeNendohzoR

ban udělěn za odpojení z rp

Deff

Hráč

5
23.9.2021 12:22

Přijímám a schvaluji ale nejsem admin ✅

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 20

acaBeNendohzoR

Hráč

69
26.9.2021 11:59

I trestní rejstřík Kájínka není tak pestrý jako tvoje ban historie, s nejméně 6 bany za odpojení z rp. Můžeš bejt rád, že nemáš permu žádost zamítám, si nepoučitelnej chronickej nerpič.

Kronos

Hráč

4
26.9.2021 12:54

Ok


Powered by LeoSight IFS
LT~63