Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban / zkrácení banu

neznamy#6563

Smazaný účet

41
23.9.2021 16:19, naposledy upraveno 23.9.2021 16:26 uživatelem neznamy#6563

Zdravím, dnes jsem dostal ban na 250 hodin za DM. Ničeho takového si nejsem vědom, žádná auta jsem neničil. Pouze jsem dnes zabil Andrewa Rocka, neboť mě začal zastavil a já mu dal doklady které nebyly moje. Následně jsem i smazal záznam z kamery z auta, takže za mě bylo vše RP zahráno. Problém byl v tom, že jsem byl u toho když ho @neznamy#6043 2x po sobě zabil, jinak jsem na něj ani nesáhl. Tímto tedy žádám o zrušení, nebo minimálně zkrácení banu, neboť si opravdu nejsem vědom toho, že bych cokoliv porušil.

@Petriik1

Edit: Podle Petriika bylo DM to že jsem Rocka zabil když mi dal traffic stop a já u sebe měl zbraň a cizí doklady + to že jsem na něj dupal poté co byl mrtvej (:DDD)

Edit2: Taky je pěkný, že Rock poskytl pouze výstřižek videa kde je jenom vidět jak jsem ho zabil, takže to vypadá, jak kdyby to bylo bezdůvodný xddd

26.9.2021 15:10

Ban bude zkrácen na 48 hodin.

Zamykám.