Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nápady které stojí za to.


KitzuInu

Hráč

34
23.9.2021 18:18, naposledy upraveno 23.9.2021 18:56 uživatelem KitzuInu

Milý přátelé a komunito,

mám mnoho nápadů které by se pro tento server byli přínosné, či možná ne. To už musíte posoudit sami.

Nápad č.1

Inventář u nábytku.:

-Jedná se o to že ve hře je jediná věc která má inventář je safe nebo-li trezor. Myslím si že inventář u nábytku by byl přínosný pro hodně lidí na tomto serveru, páč některé interiéry budov jsou plné itemů, zbraní atp. Proto bych chtěl aby měli své inventáře i kusy nábytku které si můžete zakoupit v Palominu v prodejně. Samozřejmě by bylo dobré aby každý kus nábytku měl jiný inventář ( například jako jest u vozidel ). Myslím si že by to oživilo trochu samotný roleplay. Už by se nemuseli povalovat vaše věci po celém interiéru, ale byli by v různých skříních.  Taktéž i PSA a ART u svých razií by využily tohoto, páč u každé razie se vše většinou našlo protože se to povalovalo po interiéru.

Nápad č.2

Inventář u příručních zavazadel.:

-Jak už jsem psal v minulém nápadu, taktéž by se mohli využít i věci které tu jsou a mají pouze estetický účel. Ve hře už máme batohy a kufříky, které máme v inventáři ale jsou dá se říci k ničemu. Takže bych navrhoval aby se udělali inventáře i pro příruční zavazadla.

Nápad č.3

Nové pracovní příležitosti.:

-Strojvedoucí.: Ve hře už máme autobusovou dopravu a taktéž i letadlovou. Co takhle přidat i vlakovou dopravu která by využívala už předem vytvořené koleje které jsou už od samotného Rockstaru. Samotný strojvedoucí by měl na výběr z dvou prací. Což jest převoz nákladu a převoz osob. Samozřejmě že by se nemohl k strojvedoucímu dostat leckdo, daný člověk by musel mít splněné psychotesty aby mohl tuto prací vykonávat, a také případné studium či alespoň maturitní obor. Tím pádem by se psychotesty nevyužívali pouze pro získání zbrojního průkazu, ale i pro tuto práci. Dokázal bych o tomto říct více, ale to mi musíte napsat na discord. :)

-Jeřábník.: Další práce která je polovičně spojená s prací strojvedoucího jest práce jeřábníka. Jeřábník jako takový by například pracoval v přístavu, skládce, šrotišti či u nějaké vlakové stanice kde by nakládal přepravní kontejnery. Jednalo by se práci kde už by jste potřebovali také psychotesty ale také i vazačský průkaz. Který by vám vystavily pouze ve firmě která by provozovala tyto jeřábnické služby.

Závěr.:

Doufám že mé nápady se vám zalíbí a některé se snad dostanou i na server. Budu rád za každý ohlas pod tímto příspěvkem.

 

S pozdravem hezkého a příjemného dne

                     KitzuInu

 

 

 

 

izerman

Hráč

15
23.9.2021 18:37

Ahoj zrovna včera jsem přemýšlel přesně o návrhu co zde píšeš a tím je: Strojvedoucí. Přesně co píšeš o tom jsem přemýšlel že bych to dal do návrhu jezdilo by se vlakem a přepravoval by se náklad a tak dále. Ale pak jsem si uvědomil že by to vlastně z jednoho důvodu nešlo a tím je že by se hráči mohli střetnout a myslím si že od základu hry funguje to že když narazíš vlakem do druhýho, tak že sebou projedou a v tom je ten problem že by se toto dělo a mohl by s tím mít někdo problem že by to bylo NON RP, jedině že by byli na serveru maximálně 2-3 vlaky a udělali by se někde u trati semafory podle kterýho by se mohl strojvedoucí informovat zda může nebo nemůže dál. Podle mě by to bylo skvělé tato nová věc a plno lidí by určitě bavilo dělat strojvedoucího bylo by to trošku jako Trucker ale blbé by bylo že by se mohli takto střetávat mezi sebou no... Nebo by byl někdo AFK a najednou by ním skrz na skrz projel někdo jiný a vypadalo by to divně no... Ale jsem za tento návrh PRO!

                                                                                              

                                                                                                                                   Nepřítel Skima: Izerman :*

KitzuInu

Hráč

34
23.9.2021 18:44

@izerman Ano, o tomto problému vím, proto by se hodilo kdyby musel řidič např. vystoupit a přehodit se na jinou kolej takzvanou výhybkou. To samé i s těmi "semafory" nebo-li návěstidly, je vcelku dobrý nápad. Oživilo by to stoprocentně RP. Děkuji za tvůj ohlas.

Scor

Hráč

63
23.9.2021 21:27

Jediný problém se strojvedoucím je MTA. Výhybky nebudou fungovat. (Tedy mohlo by to asi fungovat, ale zabralo by to podle mě hodně práce.) Co se týče kolejí, tak ty jsou někde rozbité a tedy fungujou tak napůl. (Našel jsem dřív script, který je dokázal zprovoznit, ale měly přesně nascriptované trasy, takže složité a byly ovládané AI.) 

KitzuInu

Hráč

34
23.9.2021 21:39

@Scor Myslím si že pokud by dokázal Ratajovi někdo pomoct, tak by se to dalo dát dohromady. Co se týče těch kolejí, jsou na některých místech rozbité, ale troška mappingu a vše by mělo být oka, teda podle testů co jsem dělal na private serveru.  Myslím si že kdyby se dalo to toho trošku píle a nervů, tak by to mohlo fungovat. Jinak děkuji za tvůj ohlas. :)

24.9.2021 18:08
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

KitzuInu

Hráč

34
24.9.2021 19:04, naposledy upraveno 24.9.2021 19:04 uživatelem KitzuInu

@Lexikonn Souhlasím, zrovna včera na privátním serveru se mi stalo přesně to co píšeš. Rozjel jsem se s vlakem na takových 100+ km/h a už jsem letěl v zatáčce na severu LV. A jak tu už psal @izerman, tak ano střetnou se pouze základní modely, takže by to chtělo najít pořádné modely které jsou dodělané. Mohlo by to být reálné, ale je s tím práce jako sviňa. Takže být Ratajem tak bych to buď dotáhl do konce, a nebo se na to vyprdl jako já když mi letěla mašinka přes půl mapy :DDD Ale zbytek nápadů by mohl mít něco k užitku.


Powered by LeoSight IFS
LT~67

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024