Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Proč je Lexikonn tak boží člověk?


25.9.2021 04:08, naposledy upraveno 25.9.2021 04:12 uživatelem nereznavzdy

((Celý dokument píšu na podruhé, protože se mi minulej smazal, takže omluvte občasnou nasranost, děkuji, hezké čtení))

 

Proč je Lexikonn tak skvělý a úžasný člověk?

 

-Ano, jak může být tento člověk tak boží, na to se teď koukneme! Celý článek píšu sám z vlastní vůle a nikdo mi nedrží u hlavy pistoli, prej.

 

((Celý tento text berte vážně a každé slovo je zde vyřčeno z hloubi srdce))   

Kapitola 1. :

 Říkáte si, proč je vlastně tak skvělej a úžasnej tento člověk? Tak za prví si rozebereme trochu Lexíkovu osobnost, je to velmi vřelý a milý kluk ( již ze začátku nám to zní skoro jako popis Bači ) na svým vzhledu Ježíška si dává opravdu záležet, zařadil bych ho mezi Modern Jesus, přeloženo do češtiny Moderní je SUS.

Díky svému vzhledu přitahuje tatkéž mnoho havěti, přes komáry, po jestřáby, mravence, slony, helpery, dinosaury. Můžeme ho přižadit do skupiny takzvaných shortů, bez písmen r.

Zejména vyčnívá svojí krásnou tváří, jeho tvář připomíná mráčky nebe, přejdeme-li k vláskům můžeme si všimnout charakteristický rys člověka, neboli že má vlasy, pokud půjdem dolů jeho skvělej nos dokáže vyčuchat i kobylku na 2.3km, pusa která dokáže pozřít až 3.5m pštrosa.

((Já vás nevaroval, ale teď už bych měl...))

Dále krk je jednoduše jako hůl Mikuláše, krásně podlouhlý, klužký, příjemně heboučký, úžasný, z něhož vyčnívá jeho neobvyklý ohryzek, nepodobající se spolknutému jablku, ale spíše vláčku moudrosti.

Jdeme dál a dál níže, přecházíme přes jeho hrudník s bradavkami, které přilákali nejedno batole, k tomu když si sundá tričko, tak i mouchy z vedlejší vesnice by ho chtěli ocucávat díky jeho pachovým žlázám, jestliže u toho i sportuje, i Talibánci z Afghánistánu začnou uctívat jeho pot místo Alláha.

Přejdem níže, na bříško, můžem si všimnout krásně vypracovaných buchet které jsou skoro nevypočitatelné, skoro jako hvězdy, neboli jedna, díval jsem se ve dne na nebe. I tak tady ta krásná jedna buchta, by dokázala přinutit aby si ji se šódo dal i jeho kolega Ježíš při poslední večeři.

A jdem na mojí oblíbenou část! Na stehna, genitálie jsou tak skvělý, že slovama nejdou popsat.

Jeho stehna, vypadají jak kdyby jste vzali několik balónků, nafoukli je podélně a napustili karbyn (tu máte zdroj než mě zažalujou, jestli je to pravdivý kdo ví), prostě tvrdé jako bejk, mohl by se porovnávat s profesionálníma cyklistama.

Jeho holeň, je jako by jste vzali boží kámen, začali ho kopat a odštípl by se Vám kousek, a ten by jste tam zandali, až takhle je to úžasný.

Achhh ty chodidla, co na to povědět, klenba jak z ráje vyndaná, na jeho 10 cm chlupy na prstech, se za týden vypotřebuje 10 hřebenů a 5 kartáčů na boty.

 

Kapitola 2. :

      V druhé kapitole se budeme zabývat vnitřní charakteristikou, jak moc úžasný tvor to ten Lexík vlastně je.

Představte si situaci, jdete vedle bezďáka kterej leží vedle supermarketu na pár starých kartonech, normální člověk mu hodí drobák či ho přejde, ale Lexík ne! On je tak úžasnej, že se svlékne do trenek, vezme další karton a lehne si tam vedle něho, aby si nepřipadal sám, že je v takovédle situaci, až dostane hlad, tak on je tak úžasnej, že si dojde pro pizzu a sní si ji tam na lavičce, ale on to nevyhodí! On je tak skvělej že příjde k tomu bezďákovi a normálně mu jí daruje tu krabici, ať má na čem ležet.

Dále situace v autobusu, samé zabrané sedačky, a příjde těhotná žena do autobusu. Co teď, normální člověk by se na ní vykašlal, ale Lexík ne! Lexík je tak úžasné, že vždy ujme bojového postavení, vyžene a vykopne první důchodce sedící na místo pro těhotné, či případně řidiče a posadí tam onu paní, tak skvělej je!

Rád taky zachraňuje nevinný želvy který se snaží přejít přes silnici, přeskakuje velbloudy, či vytrhává chlupy z uší důchodcům, tak úžasnej on je.

Pokud někdy uvidíte na chodníku Lexíka, nebíjte ho protože jste si ho spletli s leadrem Pirátů jenom s rozpuštěnejma vlasama.. On naopak je tak úžasnej, a jezdí na katastrofy které se po světě stanou, a rozvazuje mrtvolám kterým se zamotali vlasy do dredů vlasy.

!!!Na nové kapitoly se můžete těšit za nedlouho. !!!

Snad jsem Vám aspoň trochu popsal jak úžasnej je Lexík, další kapitola bude, kdy nevim, asi když se zas vsadím o kravinu. Warez END.

25.9.2021 04:34

Už to prosím neber, dělá to s tebou špatné věci. 

Nexoys

Hráč

20
25.9.2021 12:14

Čo bereš? Chcem to aj ja plsky

 

Fejlaks

Hráč

25
25.9.2021 12:54

chci to taky pls

Holub

Hráč

46
25.9.2021 16:28

A tohle se stane když se v opilosti s někým vsadíte, prohrajete a přesto si chcete zachovat svou čest.


Powered by LeoSight IFS
LT~59

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo