Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Sandlerino

sandlerino

Hráč

43
28.3.2020 17:58, naposledy upraveno 29.3.2020 01:11 uživatelem sandlerino

Přezdívka: Sandlerino

Věk: 15

Zkušenosti: Mé zkušenosti sahají na SAMP RP servery, kde jsem působil jako helper a po úspěšné "kariéře" helpera jsem byl povýšen na moderátora. Dále jsem působil krátkou dobu jako MTA administrátor. A v neposlední řadě jsem chvíli spravoval fórum kamarádům. Ale to byla chvílová záležitost.

Komunikační dovednosti: Jelikož jsi věřím, tak si dovoluji říci, že moje komunikační dovednosti jsou dostačující na pozici helpera. Mluvím plynně česky, anglicky a dokáži také stvořit pár vět i v němčině.

Mám čas: Můj čas je velmi nevyzpytatelný. V případě nynější karantény mám čas na PC buďto v odpoledních nebo večerních hodinách. Na mobilním telefonu jsem prakticky 24/7.

Další informace o mně:

Ahoj, jmenuji se Martin, většina mne zná spíš pod přezdívkami Sumec, SumeX nebo Sandleríno, popřípadě pod RP jménem John Sandler a pocházím z Jihomoravského kraje. Momentálně studuji na střední průmyslové škole v oboru Informační technologie - elektronické počítačové systémy. Mé volnočasové koníčky, záliby jsou florbal, hry na PC, mimořádně také programování. Řekl bych o sobě, že mám velmi specifický smysl pro humor, který chápu v podstatě jen já a mých pár přátel. Velmi rád poslouchám Heavy Metal a podžánry Metalcore, Deathcore, Alternativní metal. Dokážu být velmi trpělivý, důsledný, upřímný, někdy i kreativní. Také bych o sobě řekl že jsem velmi chápavý a dokážu si vyslechnout člověka. K mým mínusům patří to, že někdy to už na mě je prostě moc a prasknou mi nervy. Další mínus bych také viděl v mých otravných připomínkách. Toť vše.

Lofanek

Hráč

34
29.3.2020 09:25

Ja som určite za! 

29.3.2020 09:52

Určitě PRO

29.3.2020 22:23

@sandlerino Po vyhodnocení přihlášky bylo rozhodnuto, že postupuješ na pohovor na pozici Helper.