Ahoj.
Noo jak bych jen začal :D.... 4.9.2021 v 13:57 mi byl udělen permanentní ban z důvodu porušení následujících pravidel:
1). Pravidlo 1. (Vytváření OOC situace).
2). Pravidlo 10. (Non Rp Fear)
3). Pravidlo 13. (Neodpovídání do /do).
4). Pravidlo 21. (Nadávky v OOC chatu).
Plus má dlouhaaaaa historie .
Permanentní ban mám již 21 dní za tu dobu co mám ban jsem se dokázal dostat na pozici spolumajitele jednoho menšího serveru ,začal jsem chodit více ven a pilně se učit .D . Skimo mi velice chybí už jen kvůli času který sem na něm strávil a taktéž topový lidi a všemožné. Vím že jsem to silně podělal a uvědomuji si to...rád bych dostal druhou šanci a chtěl bych dokázat nejen hráčům ale i Adminům že jsem se zlepšil a doučil spoustu věcí..
Děkuji všem co si udělali čas přečíst tento příspěvek..
Ban mi udělil @FLYER :/
Jěště jednou děkuji za přečtení
Ahoj.
Noo jak bych jen začal :D.... 4.9.2021 v 13:57 mi byl udělen permanentní ban z důvodu porušení následujících pravidel:
1). Pravidlo 1. (Vytváření OOC situace).
2). Pravidlo 10. (Non Rp Fear)
3). Pravidlo 13. (Neodpovídání do /do).
4). Pravidlo 21. (Nadávky v OOC chatu).
Plus má dlouhaaaaa historie .
Permanentní ban mám již 21 dní za tu dobu co mám ban jsem se dokázal dostat na pozici spolumajitele jednoho menšího serveru ,začal jsem chodit více ven a pilně se učit .D . Skimo mi velice chybí už jen kvůli času který sem na něm strávil a taktéž topový lidi a všemožné. Vím že jsem to silně podělal a uvědomuji si to...rád bych dostal druhou šanci a chtěl bych dokázat nejen hráčům ale i Adminům že jsem se zlepšil a doučil spoustu věcí..
Děkuji všem co si udělali čas přečíst tento příspěvek..
Ban mi udělil [user:228] :/
Jěště jednou děkuji za přečtení