Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu


Dexyy

VIP

10
25.9.2021 21:15

Ahoj.

Noo jak bych jen začal :D.... 4.9.2021 v 13:57 mi byl udělen permanentní ban z důvodu porušení následujících pravidel:  

1). Pravidlo 1. (Vytváření OOC situace).

2). Pravidlo 10. (Non Rp Fear)

3). Pravidlo 13.  (Neodpovídání do /do).

4). Pravidlo 21. (Nadávky v OOC chatu).

Plus má dlouhaaaaa historie .

Permanentní ban mám již 21 dní za tu dobu co mám ban jsem se dokázal dostat na pozici spolumajitele jednoho menšího serveru ,začal jsem chodit více ven a pilně se učit .D . Skimo mi velice chybí už jen kvůli času který sem na něm strávil a taktéž topový lidi a všemožné. Vím že jsem to silně podělal a uvědomuji si to...rád bych dostal druhou šanci a chtěl bych dokázat nejen hráčům ale i Adminům že jsem se zlepšil a doučil spoustu věcí..

Děkuji všem co si udělali čas přečíst tento příspěvek..

Ban mi udělil @FLYER :/

Jěště jednou děkuji za přečtení 

25.9.2021 21:49, odstraněno 25.9.2021 22:03 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadměrné vyjadřování k žádosti o unban.
25.9.2021 22:14

Ahoj, tebe si pamatuju, pamatuju si i důvod tvého permanentního banu. To, co jsi dělal nebylo fajn. Myslím celkově, tvá historie není pěkná, a pěkné ani nebylo tvé odmítání RPit. Měl by sis uvědomit, že to je RP server, a slovo "roleplay" v názvu serveru tam není jen pro zábavu. Abych byl upřímný, lidi co odmítají RPit takovým způsobem jako ty, nemají na roleplay serveru co dělat. Pokud si ale stále stojíš za tím, že jsi se změnil a že už chceš actually hrát RP, tak si za měsíc(tj.25.10.2021) podej žádost novou. A rozepiš se, ideálně o něčem jiném, než o tom, že jsi spolumajitel jiného serveru, to je totiž dosti irelevantní.

Žádost o unban zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~28