Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zmluvy


28.3.2020 22:37, naposledy upraveno 15.7.2020 01:38 uživatelem Paradoxx

Aby ste mohli napísať zmluvu budete potrebovať balík prázdnych zmlúv a pero s plnou náplňou. Oba tieto predmety dokážete zakúpiť v papiernictve. Zmluvu začnete písať po kliknutí na predmet balíka zmlúv. 

Ako prvé vyplníte názov zmluvy. Každá zmluva musí niečo obsahovať, preto by bolo dobré napísať aj obsah zmluvy. Pokiaľ ste už zadali názov zmluvy a aj obsah, tak môžete prejsť k tlačítkam.

K dokončeniu zmluvy vám stačia dve tlačítka "Podepsat smlouvu" a "Podepsat a uzavřít smlouvu". Keď podpíšete zmluvu tak sa po otvorení zmluvy vytvorí kolónka s názvom "Podpisy" kde sa bude ukazovať vaše meno ako podpis. Ktokoľvek iný bude môcť zmluvu podpísať znova a prideliť tak do kolónky svoje meno. Avšak pokiaľ stlačíte tlačítko "Podepsat a uzavřít smlouvu" tak sa do kolónky pridá vaše meno ale nikto iný nebude môcť zmluvu podpísať.


Powered by LeoSight IFS
LT~22