Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

"at mi daj ban"


neznamy#5604

Smazaný účet

12
28.9.2021 16:44

Zdravím,

chtěl bych se vám pochlubit s dnešním "úlovkem".

Ve zkratce, pro vaše chápání.

Projížděl jsem městem a jezdil kolem mne černý Mustang. Pokaždé, co projel kolem, neodpustil si nabourání. Zprva jsem to neřešil, ale když už to bylo po několikáté za den, došla mi trpělivost. Začal jsem se s Mustangem nahánět. Když pominu, že jede kolem 200km/h přes trávu, jakoby nic a další ukázky NonRP Driving, tak vlastně v pohodě. Zablokovali jsme ho u stromu, neměl by šanci vyjet. 

Co myslíte, vyjel? Samozřejmě že vyjel.

Poté jsem mu skrze PM napsal, zda-li dáme ReRP nebo podáme report. Souhlasil s ReRP. Přijel na místo, vše víceméně v pohodě. 

Poté jsme ho vytáhli z auta. Spoutali, vše zaerpeno. Prohledávali jsme ho, IC se ho ptali, kde a co má, u všeho, co jsme chtěli nám vyhověl, ale měl problém s předáním. Zdržoval RP, nakonec jsme z něj vytáhli peníze, chtěli jsme ještě mobil. U toho jsme dostali tuto odpověď..

(/do a /me jsem psal asi po 5. reakce nebyly skoro žádné)

Po odpovědi "at mi daj ban" jsem podal report, hráč byl potrestán na 10h, avšak nemyslím si, že by se z banu poučil.

Samozřejmě trest je na rozhodnutí administrátora, ale ban, ze kterého se člověk zjevně nepoučí, dle mého nemá smysl. 

Obrázek si každý udělejte sami, já už asi ani nemám slov.

Přeji pěkný den.

28.9.2021 17:07

Ano, takoví hráči jsou skutečný nešvar, avšak co víc s takovým člověkem dělat, než ho zabanovat. O RP evidentně zájem nemá, s pravidly má problém často. V případě, že se tohle bude opakovat, se může délka trestu rapidně zvýšit. Kvalitních RP hráčů bohužel ubývá a právě na to doplácí úplně všichni. Vám děkuji za nahlášení, snad tento hráč bude odstrašujícím případem pro ostatní.

28.9.2021 17:09

Navrhuji jako trest čtení a opravování hráčské gramatiky! To by ho ponaučilo.

28.9.2021 23:05
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
2.10.2021 11:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~39